2777
2789
عنوان

وای میترسم شب بخوابیم صبح بیدار نشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ما از شیشه بالکن زدیم بیرون دودکشو ممکنه از اون باشه؟

صددرصد ازهمونه

ولی اگه سره اون لوله یه لوله کوچیک بایه دونه اج سرش میکردین و وصل همون لوله بخاری میکردین ک به سمت بالا باشه

دیگه باد نمیتونست وارد لوله بخاری بشه

نه بابا اونم خطر داره هوا رو میخوره چی میگه

فعلا برای اینکه مادرش سردشه میگه حالش خوب نیس والا اون فکر نکنم دیگه باعث مرگ بشه از صبح تا شب گاز اشپزخونه واسه اشپزی روشنه دیگه..

فعلا برای اینکه مادرش سردشه میگه حالش خوب نیس والا اون فکر نکنم دیگه باعث مرگ بشه از صبح تا شب گاز ا ...

درسته ولی برای طبخ عدا و یا جوشوندن اب گاز رو روشن میکنین ولی اگه سر خود همین طوری روشن باشه هواخوری میکنه و اون خطر داره 

نثلا کتری اب رو بزاری روی شعله اب که می جوشه بخارش باعث رطوبت هوا میشه و و جلوی خطر رو میگیره

درسته ولی برای طبخ عدا و یا جوشوندن اب گاز رو روشن میکنین ولی اگه سر خود همین طوری روشن باشه هواخوری ...

اره دیگه چند تا قابلمه پر آب کنه بزاره روش فعلا گرم شن یه کم هوا متعادل شه.. اخه واقعا امشب خیلی سرده اما حواسشونم باشه دیگه..بخاری برقی ام خوبه که بنده خدا فکر کنم نداره..