2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادت میدونن ؟

فقط مامانم 

و مامان اون

استرس دارم زیاااد 

ببینم عروسی جلو میندازن

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

خودم که دانشگاهم مجردم کارم ندارم 🤦🏻‍♀️

من فقط ازدواج کردم 

امسال میشه 3 سال 

نه بچه دارم 

نه سرکار میرم 

نه درس 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حتما بیاررر اگه شرایطشو داریمن ناخواسته باردار شدم ولی خوشحالم ازینکه به موقع بود

شرایط شو دارم 

میترسم پسرم کمبود محبت بگیره کوچیکه هنوز🤭 

الان دخترت حسودی نمیکنه؟یا متوجه نمیشه فعلا

بغلش میکنی؟بخاطر سنگینی و اینا میگم

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یعنی کارت چی می‌تونه باشه 😂 ذهنم آخر شبی دگیرش شد نهاد های امنیتی هستی ؟.

عزیزم😅ترجیحم اینه که تو سایت حاشیه ماشیه نسازم واس خودم

اوقات فراغتم میام و نمیخوام درگیر بشم😁

نه اینی که شما گفتی نیستم

ببخشید اگه کنجکاو شدی

شرایط شو دارم میترسم پسرم کمبود محبت بگیره کوچیکه هنوز🤭 الان دخترت حسودی نمیکنه؟یا متوجه نمیشه فعلا ...

نه اینطوریا که فکر میکنی نیست

حسودی نمیکنه ولی بعضی وقتا شکممو نوازش میدم 

باید اونم ناز کنم وگرنه قهر میکنه🤣

انشاالله که خیره تو هم استرس نداشته باش توکان به خدا باشه

وای اصلا نمیدونی دارم میمیرم از استرسس 

خدا از دهنت بشنوه 

کاش زود بریم سر خونه زندگیمون 

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

نه اینطوریا که فکر میکنی نیستحسودی نمیکنه ولی بعضی وقتا شکممو نوازش میدم باید اونم ناز کنم وگرنه قهر ...

ای جانم 

خدا برات حفظشون کنه❤️🌺

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨