2777
2789
عنوان

عاشق یه پسره شدم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 59 پست
نباید بفهمه دوسش داری

یعنی چی کار کنم ؟!

پسره زیاد منو نمیبینه 🥲

یه جوری باید باهاش صحبت کنم ولی دوست ندارم فکر کنه ازش خوشم میاد ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خوبی که اون باید بیاد سمتت

پسره رو خیلی کم میبینم ...

از اینایی که سرش کلا پایینه ؛ خیلی مودبه (مامانش هم یه کم سختگیره)

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

واااا حالش چون تو عاشق شدی بده؟😐😐😐چقدر کارات و رفتاراتذعجیبه

نه عزیزم اون مال یه تاپیک دیگه است که قفل کردم ...

اونجا نتونسته پیام بده اینجا پیام داده ؛ یه مشکلی پیش اومده بابت اون نوشته 

اره خب نباید اویزونش شی

من اصلا از این دخترا نیستم که بخواد سمت کسی بره  ...

اگر قراره بیاد اول خودش باید بیاد جلو ...

من از اینکارا بلد نیستم ... (اهل دوستی و اینا هم نیستم)

بنظرم پسره دانشجو پزشکیه تونستی به مامانت بگی و مامانت پاره نکرده و گفته افرین رو کیس خاصی کراش زدی

نه بابا دانشجو پزشکی نیست 😂😂

متاسفانه سنم زیاد نیست ... 🤦🏻‍♀️🙂۱۸ ...اونم ۲۳ ...

من همین شرایط تو تو ۱۹ تا۲۰ سالگی تجربه کردم

عاشق ی پسره بودم واسش میمردمممم هااا

هردرخواست و پیشنهادی رو بخاطرش رد میکردم ،همکلاسیم بود صحبت عادی داشتیم،من عاشق معصومیت و پاکیش شده بودم

چهره معصوم و دلنشینش( بااینکهازنظر بقیه حتی چهره خوبی نداشت)

دیگه دلو زدم ب دریا بعد ی سال بش اعتراف کردم

منو نخواست باورت میشهه ،همه میگفتن هیچ جوره امکان نداره از آدمی مثل تو بگذره بهش بگی باسروکله قبول میکنه

ولی وقتی گفتم اولشدس پاچه شد گف فعلا زوده ولی بعد دور روز فک کردن گف ن 

از اون قضیه  زمان نسبتا زیادی میگذره ،خیلی بهم سخت گذشت تا با درد له شدن غرورم کنار بیام ولی الان خداروشکر میکنم ما از دو دنیای متفاوت بودیم مطمئنم اگه هم وارد رابطه می‌شدیم خیلی ب مشکل می‌خوردیم 

من همین شرایط تو تو ۱۹ تا۲۰ سالگی تجربه کردمعاشق ی پسره بودم واسش میمردمممم هاااهردرخواست و پیشنهادی ...

میدونم چی میگی ...

نه من هیچ وقت خودم نمیرم جلو

اگر اومد جلو که هیچی اگر هم نیومد جلو دیگه قسمت نیست ...

ولی بدجور ذهنم درگیر کرده 🙂

یعنی چی کار کنم ؟!پسره زیاد منو نمیبینه 🥲یه جوری باید باهاش صحبت کنم ولی دوست ندارم فکر کنه ازش خوش ...

ببین دخترخوب پسرا خیلی زود می‌فهمن طرف ازشون خوشش اومده یا داره نخ میده

اگه جلو نیومد ینی تو اونی نیستی ک میخواد

مگرنه پسرا کسی رو ک دوس دارن زمین و زمانو بهم میدوزن تا ب دستش بیارن

اینو تجربه بهم ثابت کرده ها

اره هیچ جوره نباید مستقیم بگییکم نخ بده اگه بخواد جلو میاد

بلد نیستم 😭🤦🏻‍♀️

چجوری ؟ باید چجوری رفتار کنم ؟