2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 22164 بازدید | 548 پست
نمیدونم اصن زمونه برای همه همینه هرکسیو میبینی یه بدبختیه بزرگ داره،من الان میفهمم چقدر پدرمادرم خوب ...

اگه غرور داری کسی ک درخواستشو داده ینی تااون مرحله پیش رفته ک پاشو بذاره تو دادگاه دیگه واسش صبرو التماس نمیکنی اون ی قدم برداشت تو ده قدم بپر جلوتر تمومش کن تا حالش جا بیاد بفهمه جدی ای

[QUOTE=364350904]خب منم میگم اگ میخواد داعم دعوا نباشه و زندگیش زیبا باشه اینکارارو یاد بگیره  اگرم نه ک نه&nbs ...[/QUفقفتم واقعا دشواره....انشاالله اسی یاد بگیره و زندگیش مث شما زیبا بشه.صلوات بفرستید🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نگفتم توفم کردن برید ببوسید من گفتم یه جور جواب توفو بدید ک طرف حساب کار دستش بیاد نه اینکه بدتر ...

والا شما هر چی میگم متوجه نمیشی.

میگیم بار اولش نبوده

بار ها اینکارو انجام داده

باز میگی چیزی نگین چون مرده فلانه

بابا من نگفتم سکوووت کن کجای حرفم گفتم سکوت کنه؟.گفتم اصن نباید خونه رو ترک میکرد ولی داخل خونه خودش ...

خانم گل جان 

متوجه منظورت هستم ولی میگم الان توی این لحظه خواهرش بهش نیاز داره عدل همین حالا شوهرش باید با این لج کنه؟

عدل همین لحظه بشینه زندگیشو درست کنه ؟

شمارتو بده واضح بگم 😂

ببین من میگم حتی اگ من به همسرم بگم نرو فلان جا باید حرف من اولویت داشته باشه براش اما اگ ضروریه حد ...

از نظر من هم اولویت آدم باید خانواده اش باشه، خانواده فقط شوهر نیست، خواهر و برادر و پدر و مادر هم خانواده آدم هستن.زندگی مشترک و ازدواج اگر بخواد اینقدر آدم رو محدود کنه که برای دیدن خواهرش یا دوستش دغدغه داشته باشه اصلا  ارزشش رو نداره.البته من اصلا به خودم حق نمیدم به همسرم بگم برو فلان جا یا نرو، فقط میگم به نظرم نری بهتره، ولی اگه رفت کوچکترین ناراحتی ای ندارم چون بعنوان یک ادم بالغ تصمیم گیرنده نهایی برای خودش خودشه و بالعکس،

اره دادگاه بهمنه واقعا منتظر معجزم که بره پس بگیره شکایتشو

برا چی منتظر معجزه ای عاشق چش و ابروشی؟ یساله ولت کرده منتظر چی معجزه ای باشی میام میزنمتا من بودم با پای خودم میرفتم دادگاه

البته من جای تو نیستم قضاوتت کنم منو ببخش گلی 

والا شما هر چی میگم متوجه نمیشی.میگیم بار اولش نبودهبار ها اینکارو انجام دادهباز میگی چیزی نگین چون ...

وا انگار اصن نمیخونی من چی میگم 

من کی گفتم چیزی نگین؟! واقعا هیچجای حرفام نگفتم اینو

این اقا اگ تکرار کرده منم میگم میخوای ادامه بدی باهاش ؟ پس یکارو کن اینکارارو نکنه 

چطور؟

من این صوت هارو گوش دادم شوهرم کمکم تغییر کرد شما هم گوش بده ببین اثر داره یا ن 

برا چی منتظر معجزه ای عاشق چش و ابروشی؟ یساله ولت کرده منتظر چی معجزه ای باشی میام میزنمتا من بودم ب ...

اخه میدونین چیه ،وقتی ادم میبینه پدرش و خالم فتنه گر اصلین و نمیزارن برگرده اما دوست داره آدم دلش نمیاد طلاق بگیره .مادرم منو نگهداشت که طلاق نگیرم البته راستم میگفت

خانم گل جان متوجه منظورت هستم ولی میگم الان توی این لحظه خواهرش بهش نیاز داره عدل همین حالا شوهرش با ...

میفهمم چی میگی ولی حالا لج کرده دیگه 

اینم بخاطر پیشینه ایه ک دارن باهم 

دیگه در اینجا حکم اینه ک ایشون ک رفته به هر حال 

برن پیش خواهرشون بعد از این این هنر هارو یاد بگیرن و ادامه بدن تا بلکه تغییر کنه زندگی

من اینو میگم