2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبت شد ولی مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 67 پست
نمیدونم چرا یکم حس تهوع دارم از بوی عطر هم بدم اونده

حس تهوع از هفته شیش ب بعد شنیدم میاد ولی من دیشب پفک خوردم از مزش بدم اومد یهو بعد دلپیچه و یکم بالا اوردم ترش کرده بود سر معدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله که خیره، حالا من یک هفته پریود نشدم و عقب افتاد، بیبی چک هم هیچی نشون نداد... بعد یک هفته لکه بینی و بعد خونریزی کردم، هنوزم که هنوزه خونریزیم بند نمیاد(هیچ موقع پریودیم اینجوری نبوده)،لخته میاد و خون رنگ روشن و اصلا کم نمیشه، امروزم بیبی چک گذاشتم منفی بوده...یعنی چه مرگمه؟میترسم بارداری خارج رحمی باشه

بنظرتون من ۳ روز مونده نشون میده؟ تستم زدم یکی مثبت یکی منفی شد همزمان دوتا مارک

از بری ک نشون میده ولی محض اطمینان بزار ی هفته بعد موعدت ک اگ خدای نکرده منفی بود تو ذوقت نخوره 

من هنوز پای رفتن ب ازمایشگاه ندارم ک نکنه خدای نکرده منفی باشه 

حس تهوع از هفته شیش ب بعد شنیدم میاد ولی من دیشب پفک خوردم از مزش بدم اومد یهو بعد دلپیچه و یکم بالا ...

والا منم اونجوریم کلا حسم به خیلی چیزا بد شده نمیدونم

دختر تو برو آزمایش،بده من تا حالا یه روزم عقب ننداختم جای تو بودم میرفتم

کمر درد شدید داشتم جوری ک نمیتونستم از جام بلند شدم سینه هام سفت شده جوش سر سفید ریز روی سینه و درد ...

احتمالا بارداری😍کمر درد نشونه بارداری 

مادرم سر اولین بچش کمردرد شدید داشته

ماه های قبل ک میخواستی پریود بشی درد سینه داشتی؟ 

از بری ک نشون میده ولی محض اطمینان بزار ی هفته بعد موعدت ک اگ خدای نکرده منفی بود تو ذوقت نخوره من ه ...

منم الان بیرونم دم بیمارستان چقدر زور زدم نتونستم برم اونجا فوری هم میگن