2777
2789
عنوان

برای شب یلدا چه خوراکی هایی اماده میکنید شام چی میزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شام معمولا نمی‌خوریم.میخوام پاناکوتا درست کنم ببرم خونه مادرشوعرم

چرا شام نه

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

هیچ کدام🙈

من از اسم یلدا متنفرم اسم عشق قدیم شوهرم بوده برا همین

بهش الرژی دارم🤣 اصلا هم خوشم نمیاد تدارک بببنم

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
برام من یلدا میارن مامانم میگه فسنجون چلو گوشت کوبیده مرغ و گوشت سوپ جو و شیر سالاد اندونزی و....خوب ...

اره عزيزم عالیهه این همه غذا 

چند نفرن مهموناتون 

چندسالته؟؟؟

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

هیچ کدام🙈من از اسم یلدا متنفرم اسم عشق قدیم شوهرم بوده برا همینبهش الرژی دارم🤣 اصلا هم خوشم نمیاد ...

😂😂😂

۱۲ نفر اونا ۸ نفر ما۱۹ سالمه

همسرت چند سالشه شغلش چیه