2777
2789

سلام

همش دارم تاپیک میزنم

خالم که مجرده و خونه داره به مامانم گفت طلاق بگیری کجا میخوای بری جایی داری؟

من خیلی ناراحت شدم با زبون بی زبونی گفت پیش من جایی نداری 

در حالیکه خودش پیش ما زندگی می‌کرد ی مدت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق داره الان کسی حوصله نداره منم بودم راه نمی‌دادم

اونوقت که ما اونو راه دادیم چی؟هر طوری  کع دلش می‌خواست توی خانوادمون رفتار میکرد

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
چرا مامانت میخواد طلاق بگیره

چون بابام هیچیش خوب نیست

چند وقت خونتون بود؟

چند سال پیش حدود ۲ سال

حدود ۲ سال پیش هم ۱ سال

منظورش این بوده پشتوانه داشته باش .وگرنه خب خواهرشو که نمیتونه راه نده .

نه در اومد گفت خونه کسی نمیتونی بری روی هیچکس نباید حساب کنی

چون بابام هیچیش خوب نیست

ای بابا 😔

از الان بسیج شین با خواهر برادرات 

هرچی میتونین از بابات پول بگیرین به هربهونه ایی 

بعده یه مدت پولاتو نو جمع کنین مامانت راحت شه 

طفلی 🥲

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم توقعت بیجاست اون داره واقعیتو بهتون میگه ،،تو داری میگی ی مدت طلاق قشنگ حرف چن ساله ،بعدشم چر ...

اونوقت خودش که ۳ سال پیش ما زندگی کرد چی؟

میدونی دوست من کسی که استقلال مالی و شجاعت کافی یا دست کم خانواده پشتیبان نداره  حقیقتا کاندید طلاق نیست 

میدونم از نمک نشناسی خالت ناراحتی ولی تواین روزگار بیشتر وقتا جواب خوبی بی اعتناییه گاهی هم حتی جواب خوبی  بدیه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
نه در اومد گفت خونه کسی نمیتونی بری روی هیچکس نباید حساب کنی

تجربه خودشو گفته .

مامان چیزی نگف راجب اینکه میتونه بیاد پیش خودش یا نه 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....