2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 8952 بازدید | 390 پست
حالا همین ادم موقع خاستگاری سرش پایین یود گفت من هر چی شما بگین قیول میکنمو هر کاری یخاطر شما میکنم ...

۱۴سال منتظرموندبله روگرفت🤗

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه علم روانشناسی چندانی ندارم

مگ نمیگی راجب متافیزیک واینچیزا بلدی 🙁🙁

خب بگو چجوری تله پاتی کنم چکار کنم ک پشیمون شه میخام همونطور ک پیاممو نادیدهه گرفت اونم پیام بده من نادیدش بگیرم خیلی دلم شکسته    

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
درسته ممنونآیا بعضی از گنج ها اجنه ازشون محافظ میکنه ؟؟؟ی قیلمی دیدم ی چیز سیاه رنگ ظاهر شد ی ورد خو ...

بله طلسم برای گنج وجود داره 

مثلا اهرام مصر از علم برای تله گذاری استفاده میشد و در برخی کشورها از به اسارت گرفتن اجنه ها

مشکلات هورمونی پرخوریبی تحرکی و...

وقتی یکی تو فکرته ی دختر ک دوس داری زنت باشه و شبا یا تو خلوتت احساس میکنی داری باهاش زندکی میکنی این نشونه چیه

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

خیربله وجود دارند

یعنی توکهکشان های دیگه هستن چه شکلی ان؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خداوند ظالم نیست چرا باید عذابمون بده!!!مرگ فقط یک سفر هست و در ازمایشاتی دیده شده خروج روح به ارامی ...

درسته. ولی ن برا همه برا انسانهای درست کار این صدق میکنه.

یکی از آشناهای ما خودکشی کرد تو بیمارستان میبردنش بخش به اقوامش که تختو گرفته بودن التماس میکرد نذارین ببرنم این مردای قمه بدست بعد اینکه رفتین میخان بزنن منو ولش کردن بردنش. پنج دیقه نشد رفتن بخش دیدن تموم کرده. 

۱۴سال جدی🙄🤔پس عاشقانه بوده ولی چرا قدر نمیدونه پس حیف نیست کسی ک ۱۴سال منتظرش بمونی کاری کنی ازت ب ...

درست تربیت نشده 

بله طلسم برای گنج وجود داره مثلا اهرام مصر از علم برای تله گذاری استفاده میشد و در برخی کشورها از به ...

چقدر خوب توضیح میدین ممنون تاپیک خوبیععع

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602