2777
2789
عنوان

سلام بیاید درد دل ایا بهش فکر کردید زندگی با یک نابینا

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست
امیدارم هیچ وقت تجربه اش نکنی💔

خخخ درد من بیشتره

بهش نمیرسم

داره میشه حسرت

شده درد زندگیم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو این شرایط زندگی سخته مخصوصا اگه مشکلات مالیم بخاد بهش اضافه بشه.ولی من پاش میموندم هم پای خودش هم پای سختیاش.دردی ک خودش میکشه رو نمیتونستم تسکین بدم ولی تمام تلاشمو میکردم ک شاید بتونم زندگی رو واسش بهتر کنم.واقعا سخته 

چند سالته عزیزم

۲۱ سالمه 

۶ ساله باهمیم

اونقدر گره انداختن ازدواجمونو بهم زدن جدا شدیم

دو بار خواستگارایی که ردشون کردم به هر نحوی خرابش کردن ازدواجمونو

هنوزم یه پسره هس یه قدم برداریم قیامت میکنه عروسیمونو

دعا کن با دل شکستت اون حروم‌زاده بمیره ما بهم برسیم🖤

کثافط آشغال زندگیمو جهنم کرده

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

تو این شرایط زندگی سخته مخصوصا اگه مشکلات مالیم بخاد بهش اضافه بشه.ولی من پاش میموندم هم پای خودش هم ...

اره خیلی سخته پسر کوچولوم گاهی وقتا غر میزنه میگه همه مواظب بچه ها شون هستند من بر عکس بقیه باید داعم مواظب بابایی باشم. گاهی جیگرت آتیش میگیره برا انتخابی که کردی

۲۱ سالمه ۶ ساله باهمیماونقدر گره انداختن ازدواجمونو بهم زدن جدا شدیمدو بار خواستگارایی که ردشون کردم ...

ماهم بعد از ۶ سال بهم رسیدیم ناراحت نباش همه چی به قسمت مثلا انقدر تنش داشتیم تو اون روزا که میگم خدا جون حکمتت شکر

ماهم بعد از ۶ سال بهم رسیدیم ناراحت نباش همه چی به قسمت مثلا انقدر تنش داشتیم تو اون روزا که میگم خد ...

آخه به من خیلی ظلم شده🖤شما مادری درک میکنی فکر کن دختر خودتم

یکیو نمیخوان حسرت میکشه

منو اونقدر خواستن و هر کس تهدید کرد که با من باش آخرش به آرزوی خودم نرسیدم🖤

امیدوارم مشکل همسرتون به زودی خوب بشه

دعا میکنم براش

اره خیلی سخته پسر کوچولوم گاهی وقتا غر میزنه میگه همه مواظب بچه ها شون هستند من بر عکس بقیه باید داع ...

شما نمی‌دونستی ک این اتفاق واسش میوفته.واسه پسرت سخت تره مقایسه می‌کنه با بقیه خیلی ناراحت میشه.کاش بتونی مشاوره ببریش همزمان ک بتونه راحت تر با این مشکل باباش کنار بیاد.ک خدای نکرده وقتی بزرگ شد جیزای بد و سوالات بی جواب تو ذهنش نمونه.

آخه به من خیلی ظلم شده🖤شما مادری درک میکنی فکر کن دختر خودتمیکیو نمیخوان حسرت میکشهمنو اونقدر خواست ...

مرسی عزیزم یس بخون مشکل اون روزایی منو یس حل کرد آروم باش همه چی درست میشه

منم پاش میمونم، کی چه میدونم فردا برای من یا شوهرم چه اتفاقی میوفته، نمیشه جا زد که؟! درکل من شخصیت مستقلی دارم، مسئولیت پذیریم هم زیاده، برای همین خوب از پس این شرایط برمیام. همیشه شاد و خندان باش، بالاخره این مشکل وجود داره، با غم و غصه و ناراحتی درست نمیشه. والا شوهر ما هم هزارتا درد و مرض داره، فقط معلوم نیست. امیدوارم قدردان زحمات شما باشن!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
منم پاش میمونم، کی چه میدونم فردا برای من یا شوهرم چه اتفاقی میوفته، نمیشه جا زد که؟! درکل من شخصیت ...

سلامت باشی عزیزم همیشه ...تو این مواقع طرف چطور میتونه قدر دان باشه آدمی که حس میکنه همه چی باخته

سلامت باشی عزیزم همیشه ...تو این مواقع طرف چطور میتونه قدر دان باشه آدمی که حس میکنه همه چی باخته

باید روحیه مفید بودن رو در وجودشون تقویت کنین، بهشون مسئولیت مناسب با شرایطشون رو بدین. الان انگار شما دوتا بچه دارین. بخدا شوهر من عجیییییب لج بازه، انکار من بچه دارم و واقعا مثل بچه ها باهاش رفتار میکنم، بزرگ و پخته نشده. دیگه باید رویکرد و روِشِتون رو عوض کنین. سخته، خییییلی هم سختِ، ولی چاره ای نیست. صورت مسئله عوض نمیشه، فقط باید باهاش مدارا کرد و روحیه رو خوب نگه داشت! روحیه شما خوب و شاد باشه و مشکلشون رو به روشون نیارین و همیشه در دسترس باشین، قطعا ایشون هم سپاسگذار و قدردان خواهند بود ( از مرد ایرانی بعیده، ولی استثنا هم وجود داره).

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.