2777
2789
عنوان

حقوق پرستارا الان چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 120 پست
چته؟؟؟ عجببببببببب. شرایط کاری دارو راحت‌تره درسته ولی درمورد درس پزشکی و دارو شما نمیتونی نظر بدی

بستگی به یاد گیری طرف داره 

وگرنه همه رشته ها سختن 

الان برق سخت ترین رشته جهانه 

ولی تو ایران شرایط کاریش افتضاحه

چته؟؟؟ عجببببببببب. شرایط کاری دارو راحت‌تره درسته ولی درمورد درس پزشکی و دارو شما نمیتونی نظر بدی

عزیزم با این همه اینترنت و همه چی با راحت ترین سرچ و نظر سنجی میتونی همچیم اطلاعاتی رو بدست بیاری لازم نیس هم دارو خونده باشی هم پزشکی

دارو هم به درسای سختش معروفه دیگه 

کاربری دست 98348نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولشون کن بابا

می بینی که دلش می خواسته دارو بخونه نتونسته داره می پره به بقیه

اهمیت نده

اگه پرستاری هم این قد بده خب اون انصراف بده🤣

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊
شما خودت گفتی پرستاری؟ مشخصه انقد حرص میخوری

عزیزم حالت خوبه؟! 

من که خودم اعتراف کردم اگه زمان به عقب برمیگشت پشت کنکور میموندم دارو قبول بشم چون میدونم دارو چقدر عالیه و چه مزایایی داره 

دارم اون کاربری رو میگم که میگه دارو خوب نیست و پول نداره خب اگه خوب نیست چرا انصراف نمیده؟! کسی اجبارش نکرده که بمونه! فقط نسخه الکی میپیچه برای بقیه و میدونه که خوبه پس دو دستی چسبیده

اول بفهم من چی میگم بعد حرف بزن   

عزیزم با این همه اینترنت و همه چی با راحت ترین سرچ و نظر سنجی میتونی همچیم اطلاعاتی رو بدست بیاری لا ...

دارو سخته قطعا. پزشکی سخته قطعا. به اطلاعات چرت اینترنت هم گوش نده کسی تا هردو رو نخونده باشه نمیتونه قیاس کنه

پزشک کوچولو🩺📚

قبولی برق با پزشکی قابل قیاس نیست

باشه فیلسوف 

میدونی برق شریف چقدر قبولیش سخته 

نهایت تا رتبه ۲۰۰ میخواد 

بعد میدونی درساش چطورین ؟ 

همه چی که قبولی کنکور نیست درسای دانشگاهمم هست 

ما هم اگه تجربی بودم یکم درس میخوندیم شاید پزشکی و دندون در نمی اومدیم ولی حتما داروسازی می اوردیم 

چون شهید پزشکی حداقل تا ۲ هزار راحت میگیره به غیر از قسمت شهریه پردازش

عزیزم حالت خوبه؟! من که خودم اعتراف کردم اگه زمان به عقب برمیگشت پشت کنکور میموندم دارو قبول بشم چون ...

شما قبل از قبولی روی طرز حرف زدنت کار کن(جمله آخرت). ایشون منظورش اینه نسبت به سختی‌های کنکور و دانشگاه و ... درآمدش خوب نیست مثلا ۳۰ تومن نیست واقعا. 

پزشک کوچولو🩺📚

عزیزم حالت خوبه؟! من که خودم اعتراف کردم اگه زمان به عقب برمیگشت پشت کنکور میموندم دارو قبول بشم چون ...

خودتو خسته نکن ایشون یه پشت کنکوری بدبخته 

الان یه سوال از زیست دبیرستان ازش بپرسی هم بلد نیست چه برسه به درسای دارو

باشه فیلسوف میدونی برق شریف چقدر قبولیش سخته نهایت تا رتبه ۲۰۰ میخواد بعد میدونی درساش چطورین ؟ همه ...

کی گفته شهید بهشتی تا ۲هزار راحت میگیره؟؟؟😂 بهشتی فکرنمیکنم بالای ۵۰۰قبول کنه. بهشتی شاید ریاضی ۲هزار قبول کنه ولی تجربی نه. قبولی کنکور تجربی ۱۰۰ برابر سخت تر از ریاضیه 

پزشک کوچولو🩺📚

دارو سخته قطعا. پزشکی سخته قطعا. به اطلاعات چرت اینترنت هم گوش نده کسی تا هردو رو نخونده باشه نمیتون ...

اطلاعات چرت اینترنت چیه 

مثال گفتم وگرنه من از نزدیک با فارغ التحصیل های این رشته ها در ارتباط هستم و کاملا در جریانم که چطوره

و واقعیت هم اینه کسی دارو قبول شد باید دو دستی بچسبه بهش چون ده هیچ از پزشک و پرستار و ... از نظر راحتی جلوعه

کاربری دست 98348نفره

شما قبل از قبولی روی طرز حرف زدنت کار کن(جمله آخرت). ایشون منظورش اینه نسبت به سختی‌های کنکور و دانش ...

اول تو‌شر‌وع کردی گفتی بعد من رو خودم کار کنم؟! 

خب درامدش کمه انصراف بده خوب نیست دیگه خب انصراف بده چرا نمیده؟! مگه برای اسی نسخه نمیپیچه برین سراغ علاقه خودشم بره سراغ علاقش دارو هم که پول نداره! 

خودتو خسته نکن ایشون یه پشت کنکوری بدبخته الان یه سوال از زیست دبیرستان ازش بپرسی هم بلد نیست چه برس ...

بنده دانشجوی پزشکی هستم شما فشارتو بخور فضولی درآمد مردم بکن😂

پزشک کوچولو🩺📚