2777
2789
عنوان

فحاشی بی دلیل یه کاربر زیر پستم عکس میذارم ببینید 😳🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 43 پست
شما بهش چی‌ گفتی که میگه خز خودتی و...؟!

میگم کلا مکالمم باهاش همین دوتا پیام بود پستشم هنوز هست 

اول فک کردم اشتباه گرفته بعد میبینم منظورم همین پیامیه که من واسه استارتر گذاشتم و این تاپیک 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

ارزو ارامش بکن واسه اینا

اینارو خدا زده تو دیگ کاری ب کارشون نداشته باش

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم اگر واقعا میخوای قضاوت کنیم چرا فقط پیامهای اون خانومو میزاری ،۴تا شات آخر فقط پیامهای اونه ،مال ...

آخه اصلا باهاش مکالمه ای نداشتم تا الان همین دوتا پیام زیر پست اون خانم 

پیام‌های اونم زیر پست آخرم هست 

آخه اصلا باهاش مکالمه ای نداشتم تا الان همین دوتا پیام زیر پست اون خانم پیام‌های اونم زیر پست آخرم ه ...

شاید اشتباه گرفته

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یا اشتباه گرفته، یا زیر ی پست ی نظری دادی ک اون به مسایل خودشم ربطش داده و اینجوری داره بهت میتوپه،ا ...

نه بابا برام مهم نیست 

میگم کلا مکالمم باهاش همین دوتا پیام بود پستشم هنوز هست اول فک کردم اشتباه گرفته بعد میبینم منظورم ه ...

اگر اینجوره که ایشون مشکل داره😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرا فقط پیامای اون کاربر رو میذاری؟! رو چه کامنتیت ریپلای زده؟

همچنین که گفتم شما اورال تو خونه میپوشید 

پیام خودمم گذاشتم بعد از اینکه بهش گفتم چرا دنبارو واسه خودتون و بقیه سخت میکنید کلا تاپیک قفل شده حرف دیگه ای نزدیم 

پیام‌های اونم زیر پست آخرم هست 

عزیزم اصلا تو سایت دیدی کسی داره اینطوری صحبت می‌کنه ادامه ندهدلخوری درست میشه برای هردوتاتون الکی

فحش پدر مادر داد دلخوری چیه

اسییی من عاشقش شدممم😂😂😂😂 اونجایی که گفته بود آدمت میکردم😂😂😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بیا از زیر پست آخرم جمعش کن ببر واسه خودت🤣🤣

😂😂😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••