2777
2789
عنوان

بیاید تو جیب بابام مواد پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 102 پست

نکنه هروئین باشه

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیماری مادرت چیه مگه

پسوریازیس

یکم تریاک اصل اندازه عدس از پدربزرگ دوستم ، دوستم آورد زدم رو بدن مامانم وااای نمیدونی چیشد که 

شبا مامانم از درد و خارش خواب نداشت 

حل کردم تو آب زدم بدنش 

شبو راحت گرفت خوابید تورمش کم شد 

دیگه حالا از هرکی پرس و جو میکنم نداره

خودمونم این کاره نیستیم که بدونیم کجا میفروشن🤣

به دوستم میگم دیگه نداره 

میگه پدربزرگم گه گداری درد بدن اینا میگرفت چندسال پیش و دارو اثر نمیکرده،  نوک سوزنی چیزی مثل قرص میخورده خوب میشده و اون اندازه عدسم از چند سال پیش مونده و الان دیگه درداش با دارو کنترله و شدتشم کمه و الان دیگه نداره و اونم در وهمسایه بهش داده بودن، نخریده بود که مثلا آدرس بدم برید بخرید

خلاصه تریاک شده اکسیر سلامتی واسه ما🤣

پسوریازیسیکم تریاک اصل اندازه عدس از پدربزرگ دوستم ، دوستم آورد زدم رو بدن مامانم وااای نمیدونی چیشد ...

مسکن مونته ولی خواص درمانی نداره فقط کاری میکنه درد نکشی بیماری سر جاش درمان‌نشده

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اره تریاک عالیه منم یه مریضی تو بچگی قبل ۱ سالگی گرفتم گذاشتن رو پوستم خوب شدم

عه چه جالب 

مامان منم کل تهران شیرازو گردوندیم درمان نداره 

داروهاش کورتونی و سرشار از عوارض کبدی کلیوی هستن و اثرم نمیکنن که هیچ ...شدید ترشم میکنن

اما این تریاک تو یه شب کلا تورما رو کم رنگ کرد

حالا ببین دو هفته مداوم مصرف کنی چی میشه