2777
2789
عنوان

لو رفتم کمک (خیانته بابام)

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 23 پست
وای گند زدی که🙆🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره کلا نتونستم خودمو کنترل کنم همه بدنم سست شده بود موقعه حرف زدن🙂فقط بزور اخراش گبتم ک اگه با هر زنی به غیره مامانه من حرب بزنی من خوب بلدم چجوری به داداش لوت بدم(داداشم به شدت غیرتیه و سره اینجور چیزا و ابرو زیادی قاطی میکنه)

اے بابا چرااینجورے گفتے😳قبلش گفتے قرعہ ڪشے و نت رایگان بوده خوب شایدباورش شده

شاید، ولی میشنایمش به یه روز نمیکشید به مامانم میگفت،اگرم ب مامانم میگفت من چی جواب میدادم بهش اخه؟ میگفتم شوهرت خیانت میکنه و میخوام اون زنیکرو تهدید کنم برا این گرفتم؟ نمیتونم دروغ بگم، همون دروغه ریز ب بابامم بزور گفتم ک اخرش به یه ساعت نکشید حقیقتو گبتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ک سیمکارت قایمکی بخری نخای بفهمنولی خب چرا سفارش دادی مشخصه یکی میفهمه دیگ

خب چجور میگرفتم اخه؟ منو تنهایی نمیزارن برم بیرون، مامانم زیادی گیر میده،۲۰سالمه ولی هنوز تنهایی حتی دو قدم اونور تر از خونمون نزاشتن برم. تو چیکار کردی؟

ک سیمکارت قایمکی بخری نخای بفهمنولی خب چرا سفارش دادی مشخصه یکی میفهمه دیگ

والا من اگه برا خودم میخواستم اصن نمیگرفتم، ولی از وقتی خیانته بابامو فهمیدم مغزم درست کار نمیکنه میگرنم عود کرده و یه خوابه راحت نداشتم تاحالا،عقلم راهی غیره اینو نپذیرفت