2777
2789

من با خواستگارم صحبت کردم ترسامو پرسید گفتم از بچه داشتن می ترسم گفتم بخوام روراست باشم برادار من طیف خفیفی از اوتیسم رو داره و ممکنه این ژنتیکی هم باشه هیچ دلیل و درمان مشخصی نداره و قبل از تولد قابل تشخیص نیست و یکی دیگه از ارسام از دست دادن خانواده اس

بعد میگه شما غیر منطقی و بدون فکر حرف میزنی من میگم شرایط مالی و فرهنگ جامعه ارو باید در نظر گرفت و همینطور من این این نگرانی رو درمورد انتقال بیماری دارم اون میگه غیرمنطقیه و بدون فکره حرفت

یا اینکه میگه تو عصبانیت این زنه باید مرد رو اروم کنه میگم پس زن رو کی آروم کنه میگه خودش باید خودشو آروم کنه! 

به خاطر شعل معلمی که دارم خیلی معرفی میشم ولی من از زیر دست بودن از یه جایی به بعد خوشم نمیاد از اینکه پارتی بازی و ظلم هست بدم اومده ولی مشکلی با بچه ها و تدریس ندارم 

من دوره ی ارایشگری دیدم میگه من مخالف آرایشگریم از هر پسری بپرسی معلم انتخاب میکنه آرایشگاه کارش درست نیست و شما نمی تونی همزمان هم متاهل باشی هم معلم هم آرایشگر و حیفه زحماتی که کشیدی برای قبولی تو دانشگاه رو ول کنی کارت عالیه و پرستیزش از آرایشگری خیلی بیشتره !

چند روزه تلفنی صحبت می کنیم امروز میگه یه حالی از ما نمی پرسی تا من پیام ندم و زنگ نزنم 

گفتم شاید خوب نباشه و درست نباشه گفت یعنی کاری که منم میکنم درست نیست دیگه برخورده بهش من ترسیدم که پیش خودش فکر کنه پیگیرشم و دنبالشم که حتما این وصلت صورت بگیره اینو خودش گفت ولی گفت حق بده منم هی بخوام پیام بدم شاید همچنین فکری کنم که فکر کنی من عاشق توئه خانوم معلم شدم 

نمیدونم والا مغزم داره سوت میکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱.نگرانی‌هات که کاملاً منطقه.‌چرا میگه غیر منطقی. همین نشون میده که این آقا نمیتونه احساسات و استدلالهای شما رو بپذیره و باهات همدلی داشته باشه.

۲.در مورد عصبانیت هم که ایشون داره غیر منطقی حرف میزنه. هر چه برای خود می‌پسندی برای دیگری هم بپسند.

۳.همه‌ی پسرها نظر یکسانی در مورد آرایشگری و‌ معلمی ندارن. همین نشون میده آقا خودش رو مرکز عالم می‌بینند. ارزشهاش با شما فرق داره و نمیتونه به علایق شما احترام بذاره. نمیتونه بهت پر و بال بده برای پرواز به سمت علایق و آرزوهات.‌ باعث رشدت نمیشه.

۴. شما رو برای پرستیژ کاریت میخواد یا برای خودت؟

۵. فعلاً که در مرحله‌ی آشنایی هستید و قرار نیست دل و قلوه بگیرید وقتی شناختی ندارید. پس میشه قاطعانه وقت مشخصی برای گفتگو تعیین کرد. مثلاً فلان روز فلان ساعت. یک بار شما زنگ بزنید یک بار ایشون.

البته همین حرفش‌ رو مقایسه کنید با حرفش‌ در مورد آروم کردن و عصبانیت. تناقض حرفاش مشخص میشه.

۱.نگرانی‌هات که کاملاً منطقه.‌چرا میگه غیر منطقی. همین نشون میده که این آقا نمیتونه احساسات و استدلا ...

همون دیگه این حرفو اون زد درمورد عصبانیت من چیزی نگفتم آقا دور برداشته