2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 76 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی دخترا میانتون با معذرت خواهی چطوریه ؟؟؟؟شده پیش قدم بشین و معذرت بخواین ؟؟معذرت خواهی هاتون چه ...

سلام سارا جان من بندرت معذرت خواهی کردم 

برام خیلی سخته جمله معذرت خواهی 

مگر زمانی ک واقعا مقصر باشم 

اونم خیلی خیلی کم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح 

خدایا شکرت بخاطر پسرهایم 

خدایا شکرت بخاطر سقف بالای سرم 

خدایا شکرت بخاطر هوایی که نفس میکشم

خدایا شکرت بخاطر وسایل داخل یخچال 

خدایا شکرت بخاطر وسایل کابینت 

خدایا شکرت بخاطر لباس هام 

خدایا شکرت بخاطر اطرافیان عالی ام 

خدایا شکرت بخاطر عشق و محبت و صمیمیت و آرامشی که بین خانواده ام در جریانه 

خدایا شکرت بخاطر رزق که بی منت بهم میدی 

خدایا شکرت بخاطر فروش عالی  محصولات 

خدایا شکرت بخاطر رونق گرفتن کار داداشم 

خدایا شکرت بخاطر عاقبت بخیری و خوشبختی داداش هام 

خدایا شکرت که دستت همیشه رو سرم هست 

خدایا شکرت بخاطر معجزه هایی که ازت میبینم 

خدایا شکرت بخاطر همه نعمت هایی که عاجزم از شمردنش

خدایا شکرت ای خدای فراوانی ها و ثروت ها 

سپاسگذارم 

سپاسگذارم 

سپاسگذارم 

شکر_گزاری# 💟

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

خدایا شکرت بابت نعمت خورشید و ماه و ستاره ها 

خدایا شکرت بابت شیرین زبونی های پسرم

خدایا شکرت هواست بهمون هست 

خدایا شکرت بهم توانایی دادی ب خودم و پوستم برسم

خدایا شکرت بابت نعمت آسانسور 

خدایت شکرت بابت درخت های تو خیابون

خدایا شکرت بابت روزی حلال 

خدایا شکرت بابت پرداخت چک هامون 

خدایا شکرت بابت پس اندازم

خدایا شکرت محصولاتم رو فروختم 

خدایاشکرت 🌻خدایاشکرت 🌻خدایا شکرت 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلاممم کاملا پایه ی همچین تاپیک هایی ام

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

میشه داخل ایتا گروه داشته باشیم ؟ خیلی بهتره😊

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…