2777
2789
عنوان

از بدنم راضی نیستم قدم کوتاهههه

108 بازدید | 10 پست

من 12 سالم بود همه بهم میگفتن چاقی و فلان چاقی هم توی خانواده ی ما ارثی بود تابستون که شد تصمیم گرفتم که لاغر کنم فقط تونستم 7 کیلو کم کنم و 3 سانت به قدم اضافه کنم کلا 10 کیلو اضافه وزن داشتم بعد از اون رژیمم دیگه شیرینی نخوردم نوشابه نخوردم و زیاد هم فست فود نخوردم اینا ادامه پیدا کرد تا الان که 15.16 سالمه قدم کوتاهه و وزنم احساس میکنم هنوز خوب نیست یه راهی هست بشه قدم بلند بشه آخه یکی از آشنا هامون میگفت بخاطر این رژیمی که توی سن رشد گرفتی باعث ش هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متاسفانه وقتی که ۱۲ سالم بود یه رژیم های الکی و مزخرفی  گرفتم که باعث شد زیاد قدم بلند نشه

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱