2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در سه زمان متفاوت خواب دیدم با سرعت نور از زمین جدا شدم سه تاش و به آسمون رفتم همشونم تو یه مکان ...

ادراک انسان از روح منشا میگیره و شما ممکنه خروج روح حین خواب رو تجربه کرده باشید

توضیح می‌دید؟!

با یک مثال ساده در ازمایش های شبیه ساز گاهی مغزانسان دچار خطا میشه و پیام هایی رو به سایر اعضا میفرسته که اون پیام نتیجه اون شبیه ساز هست بنابراین قانون جذب هم دستورالعملی هست که به جهان هستی ساطع میکنی بهش میگی چی میخوای و اون هرطور شده شرایط رو برای به دست اوردن اون خواسته شما محیا میکنه

جهان موازی علمی هست که انیشتن بهش اشاره کرده هرچند ازمایشاتش نتونست اونو اثبات کنه و اره تناسخ در عل ...

پس میشه نتیجه گیری کرد، چیزی که عقل رد میکنه، قابل اثبات نیست🙏

تناسخ ساخته ذهن انسان مشرک هست که مجبوره برای توجیه نفی معاد، از خودش چیزی بسازه تا مثلا نتایج زندگی رو تفسیر کنه و پاداش و جزا تعریف کنه.

خیلی ممنونم لطف دارید😊

گاهی اوقات ما حس می کنیم احتمالا این اتفاق بیفته و به واقعیت می پیونده یا در مورد فردی حس می کنیم که این ویژگی رو داره و همینطور خواهد شد بدون هیچ منطقی، آیا این حالت از نظر علمی اثبات شده هست؟

این یک نظریه اثبات نشده هست و بیان میکنه که تمام دنیا توسط یک فرد یا افرادی اداره میشه که با گفتن اس ...

اها خیلیم عالی 

بنظرتون این تاریخ های .ک واسه شهادت یا میلاد میدن چطوریه؟

من حس میکنم کلا اشتباه هست