2777
2789
یعنی باید جلوی نور خورشید باشن تا تغذیه کنن؟؟؟؟

خیر این یک مثال بود

منبع انرژی ما خدا هست هرچند اسم واقعی خدا برای ما روشن نیست و ماهیتشو نمیشناسیم اما برای شناخت خدا بیان شده بهتره به خودمون رجوع کنیم چون ما یک قطره کوچک از اون منبع بزرگ هستیم 

ولی من هیچ ارتباطی با اجنه ندارم و جرئت همچین کاری رو ندارم فقط یه ف ال ساده میگیرم.و لطفا بگین سفر ...

در متافیزیک با قطعیت میگن ن اما با اینحال سفر در زمان از یک بعد دیگه بررسی میشه اون هم یعنی اگر از زمین بسیار فاصله بگیری و با سرعت نور حرکت کنی چون زمان میبره تا اون نور به چشم شما برسه پس شما تصاویری از گذشته را میبینید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرت کارما واقعا وجود داره؟راسته میگن تاریخ دوباره تکرار میشه؟

خیر، کارما عقیده انسان های موحد نیست

خدا هیچ تجلی غیر ریاضی نداره در این عالم، یعنی در این عالم قضا و قدر هست یا همون علت و معلول 

و انسان با اختیار خودش قدر رو انتخاب میکنه و خدا قضاش رو بهش میده
عمل از ما، عکس العمل از الله
همه عالم جوابگوی ماست و تمام این جواب ها از الله هست
مثلا با اب وقتی برخورد بد میکنی و دچار سوختگی میشی این سوزش، پاسخ از الله هست.

پس چرا عقل و علم جهان موازی و تناسخ رو رد میکنه؟

جهان موازی علمی هست که انیشتن بهش اشاره کرده هرچند ازمایشاتش نتونست اونو اثبات کنه و اره تناسخ در علم هم رد شده

خیر گاهی تصویرسازی هست برای تسکین درد قلبی و گاهی واقعیت.در عالم خواب روح از جسم جدا میشه و میتونه ب ...

مرسی گلم اولش بهت انتقادداشتم ولی الان عاشقت شدم رفت

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

میشه بهم بگی کائنات دقیقا یعنی چی و کی

همه موجودات زنده از یک منبع مشترک ساخته شده اند و همگی بهم متصل هستند و میتونند همو درک کنند زمانی که شما به چیزهای مثبت یا منفی فکر کنی این افکار رو به تمام موجودات زنده و ذره ها و عناصر میفرستی و اونها طبق ناخوداگاه خود طوری قدم برمیدارن تا ذهنیت شما محقق بشه

در متافیزیک با قطعیت میگن ن اما با اینحال سفر در زمان از یک بعد دیگه بررسی میشه اون هم یعنی اگر از ز ...

من در سه زمان متفاوت خواب دیدم با سرعت نور از زمین جدا شدم سه تاش و به آسمون رفتم همشونم تو یه مکان مشترک بودم تو خوابم و حس جدا شدن روح از بدن و تمام جزئیات رو همه چیزو میدیدم و حس میکردم. نظرت چیه در این مورد