2777
2789
کسی که دل کسی رو میشکونه ابرو میبره،بعد درگاه خداتوبه کنه خداازاون گناهش میگذره؟یا تا طرف حلالش نکن ...

در واقع در علم چیزی به اسم حلال کردن وجود نداره و اگر کسی در حق کسی بدی کنه روزی نتیجه این ارتعاشی که به کائنات بفرسته رو میده اما اگر قبل از دیدن نتیجه توبه کنه و پشیمون بشه اون ارتعاش قطع میشه و برای فرد یک حالت درونی (پاکسازی انرژی) شکل میگیره که با گذر از این مرحله که گاها دردناک هست میتونه بخشیده بشه 

آیا جهان های موازی واقعآ وجود داره؟؟؟ اگه طوری بشه که بتونیم از یک سیاهچاله رد بشیم و بریم اونطرفش چ ...

بله جهان های موازی و سیاه چاله ها وجود دارند و ماهیت تمامی این جهان ها یکسان هست اگرچه هنوز کارشون و هدفشون مشخص نیست و ممکنه با جهان ما یکسان و یا متفاوت باشن بنابراین به قطعیت نمیتوان گفت چی دیده میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خدا از اول خلقت همه چیز و ویژگی های مارو میدونسته میدوسته کی میره جهنم و کی بهشت و انتخابای هرکس ...

تمامی انسان ها با فطرت یکسان متولد میشن و برای هرکسی تمامی احساسات تعریف شده هست ، خدا در چارچوب قوانین جهان به ما اختیار و قدرت انتخاب داده اینکه میگن نتیجه رو میدونه اون درواقع نتیجه مسیر انتخابی مارو میدونه ولی ما خودمون هستیم که انتخاب میکنیم چه چیزی رو در وجودمون رشد بدیم درواقع خدا از ماهیت و ذات انسان اگاهه بنابراین میتونه نتایج اعمال ما اگاه باشه

قسمت وجود داره؟ یا خودمون آیندرو میسازیم؟

هم میتوان گفت بله و هم خیر

برای هرانسان مسیرهای متفاوتی در زندگی تعریف شده که انتخاب هرمسیر بستگی به خودمون داره و ممکنه یک چیزی در یک مسیری مثلا مسیر شماره ۱ سر راه ما قرار بگیره اما همون در مسیر شماره ۲ خیر در نتیجه قسمت وجود داره اما بستگی به انتخاب خودمون 

دنیای بعد از مرگ چه شکلیه ؟

طبق نوشته یک کتاب بیان میکنم که هنوز هیچکس از ماهیت پس از مرگ اطلاعی نداره اما تا حدودی شناخته شده هست در ابتدای مرگ چون ما هنوز به زندگی مادی عادت داریم درخواست اب و غذا میکنیم درصورتی که این یک عادت هست و روح کاملا بی نیازه در این زمان به شما فرصت داده میشه تا خودتون رو پیدا کنید و هیچ اجباری برای پذیرفتن سریع مرگ نیست در اینجا روح های قدیمی تر در کنارت هستن و کمک میکنن تا بتونی از زندگی مادی دست بکشی علت اینکه افراد فوت شده اوایل بیشتر به خواب های ما میان هم همین هست چون کم کم از دنیای مادی دست میکشن و مرگو میپذیرن اما کسی از بعد از پذیرش خبری نداره

خب علتش چیه اینو که گوگل هم بهمون میگه

علت بوجود اومدن میدان مغناطیسی وجود عناصری خاص در پوسته و گوشته و هسته زمین هست که مجاورت این عناصر باهم باعث ایجاد این میدان شده

بله سیاه چاله ها وجود دارند اگر بخوام به بیان ساده تعریف کنم شما دوتا اتاق را در کنار یکدیگر تصور کن ...

عوووو دمت گرم👍❤

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
قیامت واقعی هست ؟و اینکه تناسخ هست؟اگ کره زمین از بین بره سیاره ها دیکه انسان اونجا هست؟😅کسی شیمی م ...

بله قیامت در علم اثبات شده هست در کتب دینی امده خورشید خاموش میشه که این رخداد واقعا اتفاق میوفته از اونجایی که خورشید یک ستاره هست روزی خاموش میشه( خورشید با تبدیل عناصر به یکدیگر گرما و نور ساطع میکنه و پس از پایان یافتن عناصرش به یکباره خاموش میشه) با خاموش شدن خورشید ، اتمسفر از بین میره و بعد نیروی جاذبه و پس از ان کوه ها به علت نبود جاذبه فرو میریزن و اب اقیانوس ها میریزند( در فضا معلق میشن) و تمامی حیات نابود میشه بنابراین این یک رخداد غیرقابل انکار هست که در تعابیر دینی از اون به اسم قیامت یاد میشه ، انسان برای فرار از قیامت به دنبال سیارات دیگر برای زندگی میگرده تا با نابودی خورشید از بین نره

قیامت واقعی هست ؟و اینکه تناسخ هست؟اگ کره زمین از بین بره سیاره ها دیکه انسان اونجا هست؟😅کسی شیمی م ...

خیر تناسخ یک تله برای فرار از واقعیت مرگ هست

بله حیات در سیارات دیگه وابسته به زمین نیست

دیدن روح هنوز اطلاعاتی ندارم

خب بقایای کشتی ها و هواپیماهایی که ب داخل برمودا کشیده شدن چرا ناپدید شدن و هرگز پیدا نشدن؟؟ کجا رفت ...

گم شدن اصطلاح درستی نیست درواقع علم انسان هنوز قادر نیست در اون محیط و انرژی زیاد جست و جو کنه

تناسخ یک تله برای فرار از واقعیت مرگ هست این حقیقت داره که ما در جهانی دیگه متولد میشیم اما در هرباز ...

ببین من از هفت هشت سالگیم یه خوابی رو سالی چند بار می‌بینم بدون اینکه ذره‌ای توش تغییر ایجاد بشه و خب خوابی که می‌بینم مال دوره الان نیست مال حداقل مثلاً ۱۰۰ سال پیشه لباسی که تن خودمه و اون شکل اون بازار و آدمایی که توی خواب من هستند مال حدود ۱۰۰ سال پیش باید باشن و من توی خوابم می‌دونم که چه اتفاقی قراره بیفته چی میشه و قراره بعد این چه اتفاقی بیفته 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁