2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا بعضی ها تو این دنیا خوشبختن بعضی ها نه؟دلیلش چیه؟بعضی ها تا چشم باز میکنن تو صفا نعمت اما بعضی ه ...

در این مورد یک دیدگاه براساس کتاب های مذهبی وجود داره که بیان میکنه از اونجایی که ما بعد از مرگ نتیجه اعمال خودمون رو میبینیم و درواقع زندگی پس از مرگ چه خوب و چه بد حاصل تصمیمات حال ما هست نتیجه گرفته شده که ما قبل از تولد وجود داشتیم و با اعمالمون زندگی الانمون رو رقم زدیم بنابراین اگر این فرضیه درست باشه هنوز مشخص نیست که در ابتدا چطور بوجود اومدیم

خوندم  مطالب  تاپیک قبلیتونو هم یعنی  شما میگی خواب اموات  فقد تصویر سازی ذهنه؟؟؟خواب دیدم  دوست پدرم اومد گفت  بابات بهم گفته   بهت بگم    یا ارحم الراحمین این یعنی چی ؟؟؟ بابام فوت شده

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

تجربه شیفتینگ داشتی؟ چجور حسی داره؟ فرقش با لوسید دریم چیه

خیر تجربه ای نداشتم 

شیفتینگ یعنی خروج از تله زمان 

لوسید دریم یعنی توانایی کنترل خواب ها که هنوز به درستی نمیتوان گفت چطور میتوان خواب را کنترل کرد اما بیان شده افراد میتوانن براساس تفاوت ها متوجه بشن در خواب هستن و در خواب میتوان هرکاری انجام داد

قانون جذب وجود داره؟برای عاشق کردن یک شخص هاص با تلاش بسیار ممکنه جواب بده؟

بله وجود داره که درواقع یعنی کنترل کائنات چون همگی از انرژی هستیم میتوان با فرستادن ارتعاش از قانون جذب استفاده کرد اما این قانون روی انسان ها و موجوداتی که دارای قدرت عقل و اختیار هستن جوابگو نیست

بعد از مرگ دوباره توی این دنیا بدنیا میایم با متولد میشیم؟؟ و اینک اگ جهنم و بهشت وجود داره کجاست و ...

خیر این موضوع طبق کتاب های دینی بررسی شده تناسخ یک تله برای فرار از واقعیت مرگ هست.

جهنم و بهشت به شکلی که متصور میشه نیستن بعد از مرگ اون احساس درونی خودتون یا به شما ارامش میده یا عذاب وجدان و این حالت بخاطر اعمال خودمونه