2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا جنبه فان و تفریح داره برای اطلاعات علمی نیست ولی من بشخصه ترجیح میدم وقتم رو برای تفریح تو این ...

شاید شما از این جنبه ببینی کس دیگه ای روش حساب وا کنه نه؟😅

برام مهم نیست شما چیکار میکنید ولی من به شخصه دوسندارم هر اطلاعاتیو وارد مغزم کنم حتی اگه فان باشه....

عصربخیر

همه مطالعه ها لزوما به نتیجه ختم نمیشن خیلیا برای افزایش اطلاعات شخصیشون یا علاقه به یک مبحث مطالعه ...

بلاخره یه نکته وچیزی بدست آورده دیگه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
شاید شما از این جنبه ببینی کس دیگه ای روش حساب وا کنه نه؟😅برام مهم نیست شما چیکار میکنید ولی من به ...

بله بفرمایید اطلاعات خانواده شوهر و جاری و دعا نویسی و حس ششم رو وارد مغز کنید ..عصرشما هم بخیر 

شما میدونی اون تاپیمای خیانت واقعین یا نه؟خب میخواد اطلاعات بهت بده حالا تو بپرس جوابتو داد نواستی ق ...

من وارد اون تاپیکام نمیشم اصلا

واسه اونام همین باورو دارم

پشت این اکانتا ما نمیدونیم کی نشسته پس اعتماد بهشم مسخرس چون یه درصد اگه حرفاش تاثیر بذاره رو ناخوداگاه کار تمومه...شمارم نمیخام قانع کنم سوالاتتونو بپرسید:)

به مذهب اعتقاد داری؟

در طول تاریخ انسان هایی وجود داشتن که بخاطر سطح ارتعاش بالایی که داشتن و به اصطلاح روح پاکشون میتونستند با عالم غیب یا همون منبع روح ارتباط برقرار کنند و به درک عمیقی از افرینش برسند از انجایی که بیان این اطلاعات برای همه ممکن نبود به زبان ساده و به صورت دستوراتی معین بیانشون میکردند تا همه انسان ها به سمت هدف یکسان پیش برند بنابراین بله دین گاهی میتونه درست باشه و با توجه به اینکه افراد سودجو در طول تاریخ تغییراتی به نفع خود ایجاد کرده اند نباید به تمام گفته ها بدون فکر اکتفا کرد 

جهان موازی وجود داره؟ اگه اره نسخه ای از مثلا خود من هست؟ اگه اره پس اگه خود من هست چرا حسش نمیکنم و نمیتونم حس زندگی در اونجا رو داشته باشم؟ چجوری میشه خود من در جهان موازی رو دید؟ 

ای آرزوی گم گشته مهمان که هستی؟... 
کارما چقد طول میکشه تا جواب ظلم یه نفر رو بده

بستگی به تصمیمات شخصی افراد داره که مسیر زندگیو مشخص میکنه گاهی یک مسیر زودتر و گاهی یک مسیر دیرتر مارو به نتیجه اعمالمون میرسونه

این دنیا واقعیه؟ یا توهمی؟

این دنیا از چارچوب خاصی شکل گرفته و قوانین معینی داره مثلا خورشید در روز طلوع میکنه و در شب غروب ، اب تشنگی را رفع میکنه و اب شور تشنه تر، بخاطر نیروی جاذبه هیچ چیزی روی هوا معلق نیست و...بنابراین هرسازه ای که قوانین معینی داره واقعیت هست و توهم هرگز قوانین معین نداره

چیزی هست که تو دنیای موزای و عادی مشترک و مثل هم باشه؟

بله برای درک بهتر دنیای موازی لطفا به سلول های بدن انسان دقت کنید ، بدن ما از میلیون ها سلول تشکیل شده که همگی دارای هسته ، DNA , ریبوزوم ها و... هستن در واقع ساختار همه و عملکرد انها یکسان است اما در شکل ظاهری متفاوت هستن و هرکدام فعالیت مخصوص خود رو انجام میدن برای مثال کار سلول های مغز با سلول های کبد متفاوته اما ساختار و پایه همگی یکسان هست چون در دوران جنینی ما توده ای از سلول های یکسان بودیم که بعدها تمایز پیدا کردیم ، بنابراین جهان های موازی دنیاهای دیگه هستن که ساختار همگی یکسان هست اما با هدفی متفاوت