2777
2789

من ۲۴ سالمه و اصلا تا ۲۵ ۲۶ قصد ازدواج ندارمممم حالا یه پسره هست از بچه های پارک و پاساژی هست که همیشه میرم ۱ ساله می‌شناسمش پسر خیلی خوبیه رستوران داره تو تهرانپارس رستورانش هم خیلی شلوغ و خوبه ، ۲۸ سالشه ماشینش هم ۲۰۶ هست خونه هم بچه ها گفتن داره حالا به من درخواست داده گفته ازت خوشم میاد 🤭😂اوکی شیم با هم اگه به توافق رسیدیم ازدواج کنیم ۱ سال دیگه حالا امشب دعوتم کرده باغ رستوران 😅🤭دعا کنید همچی خوب پیش بره بنظرتون خوبه 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کجا مطمئنی هدفش ازدواجع؟شاید هدفش رابطه جن.سی باشه

مگه قراره باهاش رابطه داشته باشم 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

نمی‌دونم چرا ذوق کردم 

کاش شوهرم همچنان دوس پسرم بود😭😂

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

خب اولش ک طرف نمیگه البته اگر لاشی باشه)تورو میبره توی رابطه خوب ک وابسته شدی بعد میگه من باید باهات ...

من زرنگ تر از این حرفام 

یه ایل پسرو ایسگا کردم🤣🤣

فقط جای خلوت نرو باهاش و تو قرار اول خودت رو مشتاق نشون نده فکر نکنه از خدات بوده 

اگه بحث ازدواج‌رو پیش کشید بگو من دختری نیستم که به خاطر ازدواج تن به هر رابطه ای بدم و اگه قراره دوستی یا ارتباطی بین من و شما باشه مطمئن باشید خانواده ام در جریان قرار خواهند گرفت چون من دنبال رابطه المی و آبکی نیستم 

خودت رو یه دختر هدف دار و مستقل و مودب نشون بده

فقط جای خلوت نرو باهاش و تو قرار اول خودت رو مشتاق نشون نده فکر نکنه از خدات بوده اگه بحث ازدواج‌رو ...

چشم عزیزم خودم زرنگ تر از این حرفام یه ایل پسرو ایسگاه کردم 🤣🤣🤣

آدرس جایی که میری رو حتما بفرست برای یکی از افراد مطمئنت بدونن کجا هستی

عزیزم در این حد نیاز نیست 🙄🙄🙄بارها باهاش بیرون رفتم