2777
2789
عنوان

اگه دعا و جادو جنبل وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 30 پست
خدا همشونو لعنت کنهمخصوصا که میرن دست و پای حیوونا رو قطع میکنن و کاغذ میدن دست مردم برن بندازن گوشه ...

خیلی دردناکه دست و پای حیوون هارو قطع میکنن😖 خدا لعنتشون کنه

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر آدمی سمت جادو و طلسم بره جن ها دست از سرش بر نمیدارن

متاسفانه شنیدم که یه عده باعث دردسر دیگران شدن با همین طلسم ها ولی مشکلی برای خودشون به وجود نیومده ،البته بین شنیدن و دیدن فرق زیاده

اگر اونقدر که دلهامون میشکنه،بت ها شکسته میشدن ،همه قوم لوط هم مسلمان بودن https://daigo.ir/secret/1734084822

جواب سوالمو بدع پسچرا زندکی دعا نویس ها داغونه؟؟چرا واسه خودشون دعای خوشبختی نمینویسن؟

همون دیگه چون واسه بقیه دعا مینویسن عواقبشون به خودشون برمیگرده نمیتونن همون دعا رو واسه خودشون بنویسن که

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

متاسفانه شنیدم که یه عده باعث دردسر دیگران شدن با همین طلسم ها ولی مشکلی برای خودشون به وجود نیومده ...

به مرور مشکلی پیش میاد میگم که موقتیه

شما سطحی فکر میکنی.باید اثبات کنید ادعاتونو تا بشه باور کرد وجود دارهبا ۴ تا قصه و داستان نمیشه نتیج ...

تو قران هس 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

همون دیگه چون واسه بقیه دعا مینویسن عواقبشون به خودشون برمیگرده نمیتونن همون دعا رو واسه خودشون بنوی ...

خب دعا نویس ها همو نمیشناسن؟؟

واسه هم دیگه طلسم خوشبختی بنویسن 

خیلی گار سختیه؟

خب دعا نویس ها همو نمیشناسن؟؟واسه هم دیگه طلسم خوشبختی بنویسن خیلی گار سختیه؟

دعا خوشبختی موقتیه  بخاطره همین نمینویسن آدمایی دیدم رفتن دعا خوشبختی گرفتن یه مدت خوشبخت بودن بعدش واقعا زندگیش نابود شد

گفتم دلیل منطقی بیار تو قرآن مگه ثابت کرده؟

تو قرآن تا الان هرچی اومده درست از آب در اومده همه جا تایید شده

خب دعا نویس ها همو نمیشناسن؟؟واسه هم دیگه طلسم خوشبختی بنویسن خیلی گار سختیه؟

بعدا دعا نویس ها یه چیزی میدونن دیگه برای خودشون دعای خوشبختی نمیگیرن چون میدونن عواقب سنگینی داره میخوان بقیه رو بدبخت و کلی پول بتیغدن