2777
2789
فک کنم منظورش اینه که حالا چون اونا تو سیسمونی نظر دادن اسی هم باید ازشون توقع کنه یا خودش مثلا بگه ...

نمیدونم والا

من چون خودم ازین توقعا از کسی ندارم برام عجیب بود

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
خودت نباید بزاری که نظر بدن چه دلیلی داره چیزی که کادو میارن واسه سیسمونی بخوان نظر بدن

نه خیر 

اگه انتظار دارن بابای ماسیسمونی کامل بده 

اونها هم باید برا نوه شون طلا بزارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین در کل خودتو اذیت نکن. خانواده شوهر همیشه فقط توقعاتشون به راهه.ولی خودشون همیشه کم میذارن.یا چی ...

همین کار میخوام بکنم 

اینها خودشون چیزی،نمیگن تو گوش بچه هاشون میخونند 

منم تو گوش پسرشون میخونم که باید مامانش برا دخترش طلا بیاره

نه خیر اگه انتظار دارن بابای ماسیسمونی کامل بده اونها هم باید برا نوه شون طلا بزارن

مگه دعوا داریم که اینجوری تند جواب میدی  ؟

منظورمو وقتی متوجه نمیشی پس تند برخورد کردنت چیه دیگه 

دوست عزیز انتظارت رو در حدی بیار پایین،هرچی هم بیارن خوشحال باش و تشکرکن. سیسمونی رو شوهر خودت هم می ...

نه انتظار دارن بابای من بخره همه چی هم بده 🤨

چرا من نباید انتظار طلا داشته باشم از اونها

عزیزم ما همه از مادر شوهر ها توقع هایی داریم ک هیچ وقت معمولا بر آورده ش نمیکنن!

مثلا پدر من تمام جهاز خودم و شوهرم رو کامل اون خرید مادر شوهرم اومد فقط جهاز رو دید تشکر نکرد فقط گفت جهازت دست دو هست....

اما ما نمیتونیم تمام وقت مونو بزاریم برای دعوا و گله با خانواده همسر چون اونها هیچ وقت احترام نمیزارن

😕 بچه چندمت؟بچه چندمش بود؟خودت دیدی براش طلا برد؟چرا فرق گذاشتن!🥺

اره اینم بگم مادر شوهرم برای اونا خونه خرید برای ما دریغ از هزار تومان کمک!

من هیچ وقت هیچی نگفتم میدونی چرا؟چون دائم سر جاریم منت میزارن و باهاشون دعوا دارن اما سر من منتی نیست 

ب لطف خدا خودمون کار می‌کنیم میخریم هرچی بخوایم