2777
2789
عنوان

هنوزم رسم پارچه شب زفاف هست یا نه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما که اصلا نداشتیم 

حتی زمان مامانم و خاله هامَم نبوده، وگرنه می‌شنیدم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

۵سال پیش عروس شدم رسم دستمال داشتیم وااای یادم میاد میخام اب شم از خجالت همون شب یهو دیدم مادربزرگ و عمه شوهرم یهو اومدن داخل خودم تنها بودم شوهرم رفته بود بیرون اتاق وای خیلی سخت بود

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
ما داریم

چقدر سمی😐

ناشناس من🩶🌱  https://daigo.ir/secret/4766024875   جهت اطلاع ثانوی تازه نامزد کردم گفتم در جریان باشین خدافظ😐✨ৎ୭֪֢ یک بیت و هزار حرف:از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند؛ من چنانم که محال است کسی درک کند..!     

وای منم یبار شنیدم گلدوزی شده س😂😂😂واقعی گفت؟ من فکر کردم داره مسخره میکنه 😂😂😂

اره بابا دو سه تا دستمال گلدوزی با سنجاق میزنن رو تشک🤣🤣

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
وای منم یبار شنیدم گلدوزی شده س😂😂😂واقعی گفت؟ من فکر کردم داره مسخره میکنه 😂😂😂

نه بابا قدیما سفید گلدوزی شده میخواستن 

مثل جواهر نگه میداشتن حتی به مردا هم نشون میدادن

الحمدلله رب العالمین ...
دخترا فامیل دیگه دعات میکنن 😂

بالاخره از یه جا باید جلو این رسم مسخره گرفته می‌شد 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲