2777
2789
عنوان

من غصه تنهایی میخورم

42 بازدید | 6 پست

سلام سنم رفته بالا، فقط یه دختر11 ساله دارم، هم من تنهام هم اون تنهاست، مادرم فوت کرده، بابام هم بفکر زندگی خودشه،چند تا برادر دارم که با هیچکدوم رفت و آمد ندارم، خانواده همسرم هم ماهی یه بار رفت و آمد داریم که اونم کسل کننده است. بیشتر غصه دخترم میخورم که هم خودش خواهر برادر نداره، هم تو فامیل رفت و آمدی ندارم با بچه ها بازی کنه... ماشین نداریم و شرایط مالی هم چندان مساعد نیست ببرمش کلاس، تفریح و مسافرت...

هر روز به این فکر میکنم که با این سن بالا چهل، بچه بیارم ولی یاد بیکسی، کمردرد، بی پولی، جامعه و .... میفتم پشیمون میشم...

نظرسنجی
امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت

ببین اعصاب روان بچه دوم داری دوم سنت بالایه اینم در نظر بگیر سوم وضع مالیتون چطوره ؟ خیلی چیز ها مهمه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

ببین اعصاب روان بچه دوم داری دوم سنت بالایه اینم در نظر بگیر سوم وضع مالیتون چطوره ؟ خیلی چیز ها مهم ...

همشو بالا گفتم،شرایطشو ندارم ولی تنهایی اذیت کنندس

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان مایی که ۶ تا خواهر برادر داریم هم به شدت تنهاییمچون تنهایی درد مشترک آدمای این زمانه اس

ولی اطرافیانم مثل ما اینقدر تنها نیستن

همشو بالا گفتم،شرایطشو ندارم ولی تنهایی اذیت کنندس

نمی دونم من جات بودم همچین کاری نمی کردم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨