2777
2789
عنوان

زن داداشم وسایل خونه شو دقیقا شبیه وسایل خونه من گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساب کن چ تو با کلاسی ک اون از تو پیروی میکنه

والا ناراحتی نداره که وسایل خونه هرچیم باشه یه روز از مد میوفته

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

منم کپی کردن جالب نمیدونم 

ولی به‌نظرم سلیقه تو دوست داشته اینقدر به چشمش میومدی که اینکار کرده

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

میخواستی بگی فلانی وسایل خونتو مثه مال من گرفتی

انقد بدم میاد از این جور آدما

خواهرشوهر من انقد خودشو میگیره. منک جهاز گرفتم بعدش پرو پرو رفته بود از جایک من سایدو لباسشویی و تیک بزرگامو گرفتم خرید کرده بود عین مال من.ی سری تیک ریزا هم مثه مال من گرفته بود

اینجور آدما حسودن ولی در ظاهر نشون نمیدن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چیزی بهش نگفتی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

مگه زن داداش رفته خرید کرده؟

خب داداش خودت بوده که رفته خرید سلیقتون مثل همه

چرا نمیری به داداشت بگی چرا مثل من خرید کردی

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

تهوع آوره واقعا ! خانم برادر من وقتی میاد خونه یکی از ماها فقط چشمش اینور و اونوره باور میکنید تا مارک قاشق چنگال و چاقوتیزکن و لوازم تحریر رو چک میکنه و میره میخره دیگه چه برسه به پرده و تی وی و ...خیلی وقتا مثلا پنهانی از وسایل عکس میگیره ما ام  خیلی بدمون میاد بخاطر اینکارش

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی