2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4118 بازدید | 296 پست
به همین سادگی یه دین هزاران ساله رفت زیرسوال؟😂باشه شما درست میگی🤦‍♀️

دین در هر زمانی میتونه بره زیر سوال میتونه هم نره😂

شما دوست داری به منبعی که علمی نیست روی بیاری به خودتون مربوطه و هیچ اشکالیم نداره

اما سعی نکنید فرو کنید تو مغز و افکار دیگران. ممنون

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

واقعا نمیدونم بعضیا چجوری انقد علمو یه مدرک دانشگاهیشونو انقد سند معتبری می‌دونن که میگن ما تو فلان ...

ببین من مذهبی نیستم 

خیلی چیزارو قبول ندارم جون با هقل و منطقم رفتم دنبالش و تا وقتی با عقل و منطق و تجقیق برام اثبات نشه قبول نمیکنم

اما جن واقعا وجود داره

پری 

ادم کوتوله 

و خیای از موجودات متافیزیک دیگه ک درکش هنوز برای ما قفله

قران الانو هم 50 به 50 قبول دارم چون میدونم این که تو خووه ماهاست قران اصلی نیست 

قران اصلی خیلی خیلیی قوی تره و واضح تر و برای اینکه ما از حقایق باخبر نشیم با یه چیز ساختگی اما به اسم اون مارو از حقیقت دور کردن

این نظر منه لطقا کسی نریزه سرم😁

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دین در هر زمانی میتونه بره زیر سوال میتونه هم نره😂شما دوست داری به منبعی که علمی نیست روی بیاری به ...

باشه شما درست میگی بفرما😂😂🤦‍♀️

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

آیا قرآن براساس علم نوشته شده؟علم میتونه اعتقاد رو توجیه کنه عزیزمعلمم بهم میگه چون جن نه دیده شده ن ...

پس سخنرانی دکتر ذاکر نایک رو درباره معجزات علمی قرآن و خبر دادن درباره جنین و مراحلش رو زمانی که هیچ گونه امکان سونوگرافی و این حرفها نبوده رو گوش بده 

قرآن انقد دقیق مراحل شکل گرفتن جنین رو گفته حتی اسم هایی که گفته دقیقا الان دیدن از نظر شما هم شباهت داره 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

این که بعضی میرن دنبال باز کردن چشم سوم و چاکراها ؛ باعث میشه اجنه باهاشون ارتباط بگیرن... چون علمای دینی که چشم سووشون باز میشه ؛ قبلش چقدر از گناهان دوری کردن و روحشون رو پاک کردن. در نهایت که چشم سومشون باز میشه اجنه ازشون دوری میکنن ؛ چون قدرت الهی دارن

اما الان باب شده با یسری تکنیک چشم سومشون رو باز میکنن. خوب وقتی روحت آمادگی رو نداره اجنه میان طرفت. و فرد همیشه در ترس و وحشت...کلا به غلط کردم میفته

ارزوهاتو براورده میکنن؟

نه 

اصلا اونجوری نیست که بگم دوستیم 

بیشتر کاری به کار هم نداریم 

یه بار فقط یه اتفاقی افتاد که نمیدونم صرفا اتفاق بوده یا کار اینا 

برای دوستم تعریف کردم 

و اون باور نداشت 

هی مسخره میکرد 

من گفتم ببین این که باور نداری کاملا اوکی ولی هی بحثش رو پیش نکش اعصابم خورد میشه 

تکرار کرد 

منم داد زدم اگه میتونین نشونش بدین تا دهنشو ببنده 

و فکر کردم خب چیزی نمیشه 

این دو روز بعدش بهم پیام داد که من وسط کارگاه بودم 

هیچیم نبود ولی یه چیزی انگار پرتم کرد افتادم رو یکی از وسیله ها کمرم چند سانت پاره شد 

تا یک هفته میرفت پیش پدر مادرش میخوابید از ترس 

یا گاهی یه چیزایی تو خواب میبینم از ادما 

از کسایی که میشناسم یه چیزایی نشونم میدن 

ولی همیشگی نیست 

پس سخنرانی دکتر ذاکر نایک رو درباره معجزات علمی قرآن و خبر دادن درباره جنین و مراحلش رو زمانی که هیچ ...

شما سوره‌ی نمل رو بخون بعد اونم معنی کن بزار اینجا🙂

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

ببین من مذهبی نیستم خیلی چیزارو قبول ندارم جون با هقل و منطقم رفتم دنبالش و تا وقتی با عقل و منطق و ...

شما هم معجزه مراحل تشکیل جنین در قرآن رو سرچ کن و گوش بده که تمام مراحلی که قرآن گفته برای تشکیل جنین الان با کلی دستگاه و سونوگرافی و عکس رنگی و اینا متوجه شدن که مو به مو درسته حتی زمان هوایی که گفته حتی شکل ظاهری 

پس سخنرانی دکتر ذاکر نایک رو درباره معجزات علمی قرآن و خبر دادن درباره جنین و مراحلش رو زمانی که هیچ ...

آیه ۱۹ سوره نمل

شما سوره‌ی نمل رو بخون بعد اونم معنی کن بزار اینجا🙂

الان جواب حرف منو بده چطوری قرآن مراحل جنین رو آنقدر دقیق و درست گفته ؟ ک تازه علم الان با کلی امکانات تونسته بهش برسه ؟ آدم راجع چیزی که کامل تحقیق نکرده انقد قطعی نظر نمی‌ده و رد نمیکنه با یه جمله که قرآن منبع علمی نیست 

آیا قرآن براساس علم نوشته شده؟علم میتونه اعتقاد رو توجیه کنه عزیزمعلمم بهم میگه چون جن نه دیده شده ن ...

یعنی چی قرآن بر اساس علم نوشته شده یانه :/ 

تو قرآن مواردی ذکر شده که علم بعد چندهزار سال تونسته هنوز  الان کشفش کنه !