2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4149 بازدید | 298 پست
ببخشید اونوقت قرآن چی؟حتی یه سوره به اسمش هست علمتون اینو چجوری میتونه توجیه کنه؟😂توی بیشتره سوره ه ...

یه دوستی من دارم مذهبی 24 ساعت ایم اما هارو میاره بعد من گفت جن یجور وامنش داد انگار من مشکل روانی دارم ک به جن معتقدم😂😂😂چون خگدش معتقد نبیت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

جن با ادم دوست نمیشه ب سادگی. مگ این ک ب حرفش باشی.

کارا ناشایست میخواد از  طرف.

استغفراللع مثلا مدفوع گذاشتن لای کتاب مقدس.

اینجوری باج بهش میدی و اون باهات دوسته و ب حزفته.

البته قیافه طرف مث جن میشه ب مرور

سرچ کن ادمایی ک گرفتنشون با جن ها در ارتباط بودند و کار جادوگری برا مردم انجام میدادند. از تو خونشون چ چیزا ک پیدا نشده.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با ادم عادی دوس میشدن ک همه ی رفیق جن داشتن😁اره احضار جن هست ک عواقب بدی دارهکار خاصی برات انجا ...

دقیقا همه اونایی که رفتن دنبال موکل پشیمون هستن 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
این سوالات رو از من بپرسید😉😁عزیزم طرف ایسگات کرده جن غذا نمیخوره این حرفا شایعه ستحالا چرا ظرف ها ...

پس چرا گاهی حضورشونو بهمون میفهمونن و وارد بعد ما مشین

چجوریه ک مثلا اونایی ک دیدم میگفتن صدای کل و عروسی میاد انا هیچ کس نیست

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چند روز پیش پسرم تو آشپزخونه یه عکس از آزمایش گرفته تو هود آشپزخونمون انعکاس یه زن و پسر بچه کاملا و ...

شت

من از بچگی میبینم یه چیزایی ولی کاش نمیدیدم بعضی هاشون کاری ندارن ولی بعضی هاشون اذیت میکنند

ارزوهاتو براورده میکنن؟ 

کجا برم؟؟🤔🤔🤔

خواستگاری دیگه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
یه دوستی من دارم مذهبی 24 ساعت ایم اما هارو میاره بعد من گفت جن یجور وامنش داد انگار من مشکل روانی د ...

واقعا نمیدونم بعضیا چجوری انقد علمو یه مدرک دانشگاهیشونو انقد سند معتبری می‌دونن که میگن ما تو فلان دانشگاه فلان استاد بهمون گفت که وجودنداره😂🤦‍♀️یعنی سندیت قرآنو با یه حرف که معلوم نیست کجا کی زده میبرن زیرسوال 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

ببخشید اونوقت قرآن چی؟حتی یه سوره به اسمش هست علمتون اینو چجوری میتونه توجیه کنه؟😂توی بیشتره سوره ه ...

آیا قرآن براساس علم نوشته شده؟

علم میتونه اعتقاد رو توجیه کنه عزیزم

علمم بهم میگه چون جن نه دیده شده نه آثارش وجود داره پس حقیقت نداره

به همین سادگی که الآن گفتم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

ارزوهاتو براورده میکنن؟

نه مگه خدا هستن نعوذ بالله  فقط اگه رابطه داشته باشن با کسی از چیزهای پنهان بهش خبر میدن و قدرت طلسم نویسی و شر 

و کاملا میتونن برای انسان توهم ایجاد کنن من یه چیزایی شنیدم از کسی که دنبال گنج بوده با دو سه نفر موکل دار که خیلی عجیب و جالب بود. 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
آیا قرآن براساس علم نوشته شده؟علم میتونه اعتقاد رو توجیه کنه عزیزمعلمم بهم میگه چون جن نه دیده شده ن ...

به همین سادگی یه دین هزاران ساله رفت زیرسوال؟😂

باشه شما درست میگی🤦‍♀️

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

ترسناک بودن؟

زنده صورتشون سیاه لباس بلند موها بلند مشکی. پسره لاغر و موهای پر و مشکی . مشخصه که یه دست پسره رو گرفته بود بلندش کرده بود از رو زمین .پسره هم داره گریه می‌کنه. به هر کی نشون میدم میگرخه