2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4133 بازدید | 296 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدا دمارش رو درمیارن اگه واقعی باشه یه پسری سعی کرده بود باهاشون رابطه بگیره اولش باهاش خوب بودن خب ...

اون تیمارستان بره روانشو درمان کنن خیلی بهتر از دعانویس کمک میکنه

چون توهم زده جن بهش میگه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

نکن عاقبت نداره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
منم بخدا ی دوست جن داشته باشم میفرستمش برام پول بیاره 😂🤣🤣🤣🤣😂😂

شما چقدر به پول اهمیت میدید... 

هر تاپیکی فقط راجب پول گفتید

بخدا همه چیز پول نیست

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

یک جن که پول اسنپ‌ رو حساب کنه اگر سراغ دارید معرفی کنید تا طرح رفاقت باهاش رو بریزم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

کلا ماهم ی چیزی ته ظرف میذاریم ولی اجنه کلا خوب دارن بد دارن الان خونه رفیقم ۲تا بچه هستن تو اتاقشون اصلا آزار اذیت ندارن همونجا هستن ولی بعضیام هستن ک اذیت میکنن اونا جز شیاطین هستن ...چشم سومی ها قادر ب دیدنشون هستن و اجنه ازشون میترسن چون قدرتشون زیاده ی چیزایی میبینن ک انسان نمیتونن

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

اون تیمارستان بره روانشو درمان کنن خیلی بهتر از دعانویس کمک میکنهچون توهم زده جن بهش میگه

خب فکر کردی جنون یعنی چی ؟ جنون از کلمه جن میاد 

یا دیوانه از کلمه دیو یعنی دیو زده اکثر بیماری های روانی منشأ ماورایی دارن از بس دنبال اظهار و این چیزا  بود اینجوری شده یا خیلی موارد دیگه طرف رفته بود

ه .تو قبرستون شبها دنبار چله نشینی بعدش کلا زده به سرش 

من موارد متعدد شنیدم یا حتی به چشم دیدم زیاد ازین ورد ها گفتن روزه گرفتن بدون رو ضعیف کردن برای ارتباط با اجنه کارشون به تیمارستان کشیده 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
آره اصلا جن خورده😂😂😂😂جن کجا بود باباطبق دینم جن با انسان ها جدا اناز نظر من که اصلا وجود نداره

چرا وجود نداره ؟ چون ما توانایی دیدن اونها رو نداریم ؟ تو این دنیای و کهکشان به این عظمت فکر کردی فقط ما انسانها و حیوانات هستیم خیلی موجودات دیگه هم هستن بعدم نص قرآن هست چقدر تو آیات مختلف به وجودشون صراحتا اشاره شده در ادیان دیگه هم همینطور به موجودات ماورایی اشاره شده 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
کلا ماهم ی چیزی ته ظرف میذاریم ولی اجنه کلا خوب دارن بد دارن الان خونه رفیقم ۲تا بچه هستن تو اتاقشون ...

رفتی امروز؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خب فکر کردی جنون یعنی چی ؟ جنون از کلمه جن میاد یا دیوانه از کلمه دیو یعنی دیو زده اکثر بیماری های ر ...

عزیزم تمام بیماری‌های روانی یا منشا ژنتیکی دارن یا افراد بر اثر فشارهای زندگی و... دچارش میشن

این فشارها غم میتونه باشه، ترس میتونه باشه، وسواس میتونه باشه و...

و این‌ها همه‌اش به قسمت مغز برمیگرده که خیلی پیچیده‌اس و تو پزشکی، تنها چیزی که انسان‌ها تقریباً هیچی ازش نمی‌دونن، همین نقطه‌اس

جن ی چیز افسانه‌ای و وجود نداره اگر بود  ی مقاله‌ی علمی ازش درمیومد

این کسایی هم که ادعا دارن دیدن گفتم که توهم میزنن باز شما میگی نه دیدن که باعث بیماری روانیشون میشه

من میگم همون دیدنش توهمه چه برسه به بقیه موارد

یا من تو دانشگاه دیدم ی بیمار میگفت من با فضایی ها در ارتباطم اونا میگن برو فلانی رو بکش و...

اتفاقا این افراد خیلیم باهوشن

گفته بود رئیس اون جا برو ماشینمو بشور این میره میشوره ی ورش که از پنجره معلوم نبودو نمیشوره سر اونو کلاه میذاره😅

انقدرم قشنگ توهماتشو به فضایی هم ربط میداد اگه آدم عادی‌ای که از این مسائل سر درنمیارن مثل شما و بقیه مردم فکر می‌کردین واقعا با فضایی‌ها در ارتباطه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

امکانش هست دیگه 

تو این دنیا همه چی ممکنه

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.