2777
2789

دیشب تو مخاطبین گوشیش یه اسم بود دخترگفتم این کی گفت نمیدونم بعد گفت زنگ بزن بهش زنگ زدم دختره صداش خوشحال بود از گوشی نامزدم زنگ زدم با خوشحالی گفت الوووو بعد من گفتم صاحب این شماره میشناسی اونم گفت اره اسم نامزدم آورد گفت دوست قدیمی بودیم باهم  حرف میزدیم بعد محرم هیئت که میرفت همین دختره اینو اونحا دیده بود پیچ اینستاگرامش پیدا کرده بود چون فامیل دور بودن خیلی دور بعد نامزدم قضیه رو بهم گفت همونجا اسم دختر رو هم گفت اسکرین شات پیام هاش فرستاده بود برام گفت بلاکش کردم اینا ولی نگفت دختره شمارش گذاشته گفته زنگ بزن بهم اونم رنگ زده بود نگفته تو رابطه ست فقط گفته نمیخوام وارد رابطه شم این حرفا بعد بهش گفته بود من تو رو ندیدم اصلا دختره م گفت من میام مثلا جای در ابیه وایمیستم تو ببین بعد این خر هم  فته بود دیده بود ولی بیرون اینا نرفته بودن

نظر منو بخوای بله خیانته

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قسم می‌خورد خیانت نکرده بعد شمارش هم گفتم بده گفت نه دعوا راه ننداز ول کن بعد دختره گفت ما رابطه ایی ...

قسم رو ول کن مردا همشون قسم دروغ میخورن 

شوهر سابقم اعتیاد داشت جون بچه ۶ماهمون رو قسم می‌خورد که ترک کرده اما نیم ساعت بعد اعتراف کرد هنوز مصرف دارم

دختره گفت ما رابطه نداشتیم اصلا

رابطه نداشتن ولی با هم لاس زدن

لاس زدن هم خیانته دیگه

مردی که متعهده چرا باید با یه دختر دیگه قرار بذاره که بره فلان جا ببینتش!

خیانت که فقط جنسی نیست

{ خانم هستم }