2777
2789
عنوان

یه دزد پولمو دزدید (کلاهبرداری جدید)

| مشاهده متن کامل بحث + 11424 بازدید | 276 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسایی که همش به قسم و آیه متوسل میشن ازشون فاصله بگیر چون اعتقادی ندارن قراره چهره کریه خودشون رو پش ...

دقیقا دیگه دیدم  به این ادما بد شده

مهربون باشیم 😍
میگفت شوهرم گفته باید اول پولو میگرفتی بعد میفرستادی

خودتو ناراحت نکن بخدا من هرچی خرت وپرت فروختم همش،مفت رفته از بس موقع تحویل التماس وداستان که مانداریم بدبختیم دیگه، دوساله از دیوار خرید فروش نمیکنم ،دیواریه زمانی خوب بود الان شده پاتوق کلاهبردارا دزدا 

خودتو ناراحت نکن بخدا من هرچی خرت وپرت فروختم همش،مفت رفته از بس موقع تحویل التماس وداستان که ماندار ...

اره بخدا پشتیبانیشم که انگار نه انگار

مهربون باشیم 😍

یه مبحثی هست توی معامله

میگه هر وقت میخواستی خرید کنی فک کن طرفت دزده اینجوری سرت کلاه نمیره 

در این روزگاری که شیطان وحشی تر شده و قدرت زیادی گرفته به هیچ احد و ناسی اعتماد نکنین سر هر مساله ای که باشه 

زبون چرب و نرم و و قسم آیه زیاد میخورن کلاهبرداران و دزدهای نجس 

یوقت نگی طرف خانواده داره بچه داره پیشواز گوشیش آیه و حدیث و قرآنه نگی چقدر مهربونو و زبون قشنگی داره 

این شگردشونه 

به هیچ کس اعتماد نکنین در امر معامله و 

اگر میخواستین چیزی بخرین از آدم مطمئن هم همیشه یه مقدار جزئی پیش پرداخت بدین تا جنستون دستتون کاملا برسه یا خدمات رو کامل انجام بدن براتون‌

یه مبحثی هست توی معاملهمیگه هر وقت میخواستی خرید کنی فک کن طرفت دزده اینجوری سرت کلاه نمیره در این ر ...

کاملا درست میگی عزیزم واسم درس عبرت شد اصلا دیگه بمیرمم از دیوار خرید نمیکنم

مهربون باشیم 😍
ما خونمونو دزد زد شماره پلاک دزدرو داشتیم همسایه ها برداشتن قاضی حکمی صادر نکردد دلت خوش نباشه به ای ...

ااااااااااااااااااا جدی میگیییی

مهربون باشیم 😍

استارتر حتما و حتما شکایت کن از طریق پلیس فتا 

اگر اینکارو نکنی بزاری به حال خودش از مردم دیگه هم کلاهبرداری میکنه 

باید اینو بشونی سرجاش و گرنه کوتاهی تو ممکنه باعث بشه حقهای زیادی خورده بشه و مسئولی اون دنیا 

استارتر حتما و حتما شکایت کن از طریق پلیس فتا اگر اینکارو نکنی بزاری به حال خودش از مردم دیگه هم کلا ...

ببینم اخر هفته اگ بشه میرم حتما

مهربون باشیم 😍
کسایی که همش به قسم و آیه متوسل میشن ازشون فاصله بگیر چون اعتقادی ندارن قراره چهره کریه خودشون رو پش ...

دقیقا کسی که کارش درسته و راستگو هست اصلا قسم نمیخوره و نیازی نمیبینه منت کسی رو بکشه 

میگن

طلا که پاکه چه منتش به خاکه