من یه پرده میخواستم بخرم برا مامانم بعد یه خانمه تو دیوار عکس یه پرده نو نو گذاشته بود میگفت شوهرم تو ارگان ..... کارمیکنه بهمون خونه دادن گفته پرده رو ارزون بده یکی که گناه داره برداره ماکه نیاز نداریم بعدش کلی عکس داد و کلی قسم و ایه که شوهرم حساسه من برات خودم با اسنپ میفرستم چون کد تخفیف توپ دارم ...بعد عکس لوکیشن و شماره اسنپیو داد بعد یک ربع شروع کرد به زنگ زدن و پیام دادن که زودی پولو بزن شوهرم گفته سرت کلاه گذاشتن بدبخت پولو ندادی پرده رو دادی....خلاصه هی پیام میداد خدا بینمون قاضی بشه و... نفرین و اینحرفا منم هی میگفتم خانم اسنپی برسه درجا پولو میزنم من هیچی ندارم از شما که خیالم راحت باشه ولی تو داری گفت زنگ بزن به اسنپی بپرس ازش بعد..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعد من زنگ زدم به اسنپی آقائه گفت خانم من توراهم ترافیکه یکم شلوغه و اینا گفت به من یه بسته تحویل دا ...
چه قدر پول دادی
خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل اینکه خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....