2777
2789
عنوان

یه دزد پولمو دزدید (کلاهبرداری جدید)

| مشاهده متن کامل بحث + 11726 بازدید | 277 پست

من خواهرم وکیل یه مدت پیش همین جریان واسش پیش آمد پرونده 

این چون گفته شوهرش از ارگان 

همین میشه یه امتیاز مثبت که راحت تر ازش شکایت کنی و مانور بدی روش چون اگه دروغ گفته باشه هم یه خسارت اضافه ای بع شما و هم به دادگاه جریمه میده

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد من زنگ زدم به اسنپی آقائه گفت خانم من توراهم ترافیکه یکم شلوغه و اینا گفت به من یه بسته تحویل دا ...

.

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
بعد من زنگ زدم به اسنپی آقائه گفت خانم من توراهم ترافیکه یکم شلوغه و اینا گفت به من یه بسته تحویل دا ...

چه قدر پول دادی

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

استارتر عزیز بهتر نیست تاپیک میزنی جواب کاربران رو هم بدی!؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر