2777
2789
عنوان

پدر شوهرم میخواد مجدد ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 104 پست
یه قیامت بزرگی تو زندگیتون میشه هابا پدر شوهرت صحبت کن برن مشاور حداقل

ی چیزی میگیدا 

کسی ک دنبال زن دوم گرفتنه اونم توی این سن بنظرت ب مشاوره اعتقادی داره؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بخوام بهش اهمیت ندم اگر بخوام کم توجهی کنم قبل اینکه به گناه آلوده بشه انشالله رسمی زن بگیره

افرین منم همین رو میگم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

اگر بخوام بهش اهمیت ندم اگر بخوام کم توجهی کنم قبل اینکه به گناه آلوده بشه انشالله رسمی زن بگیره

تو از کجا میدونی که مادرشوهر این خانوم بی دلیل بی اهمیت و بی توجه شده؟؟خوبه خودت زنی

خواهر دایی دختره میشه عمومی پسره

یعنی دختر عمه و پسر دایی با هم ازدواج کردن؟

من یه زنم که هم باید همسر خوبی برای شوهرم باشم هم مامان خوبی برای فرزندانم هم عروس خوبی برای مادرشوهرم و هم دختر خوبی برای مادرم ❤️🙃 زندگی همیشه سخت است ولی با همه سختی هایش زیباست یه صلوات برای  خوب شدن وضع زندگیمون میفرستی لطفا🪽❤️

ی چیزی میگیدا کسی ک دنبال زن دوم گرفتنه اونم توی این سن بنظرت ب مشاوره اعتقادی داره؟

خوب شاید یه مشکلی دارن که با مشاور رفتن حل شه

جلو ضرر از هر جا بگیری متفعته

خانه شماره 12 میدان گریمولد