2777
2789
عنوان

پدر شوهرم میخواد مجدد ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 104 پست
خوب می‌کنه مبارکش باشه دست راستش رو سر پدر شوهر من

وعوووو حالا برا مجلس چی بپوشم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داییت داره زندگی تو رو هم به گند میکشه 

مطمئن باش اگه این اتفاق بیفته روی خوش نمیبینی 

من یه زنم که هم باید همسر خوبی برای شوهرم باشم هم مامان خوبی برای فرزندانم هم عروس خوبی برای مادرشوهرم و هم دختر خوبی برای مادرم ❤️🙃 زندگی همیشه سخت است ولی با همه سختی هایش زیباست یه صلوات برای  خوب شدن وضع زندگیمون میفرستی لطفا🪽❤️

خوب می‌کنه مبارکش باشه دست راستش رو سر پدر شوهر من

دست راستش رو سر شوهرت ؟؟؟یا پدر شوهرت

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خوب شما هم داخل زندگیشون نیستید از کجا میدونید محبت ندیده؟

چون یه زنم وقتی میخوام کسی رو قضاوت کنم خودم رو جاش میزارم ...حالا شما بگو اگه جای مادر همسرش بودی چرا محبت نمیکردی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

۵۵

ا همسر من کوچیکتره

بخدا من مثل پروانه دور همسرم 

اینقد احترام و عزت براش میزارم 

مرد تو این سن احتیاج ب توجه هم داره.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!