2777
2789

اه این چه غلط اضافه ای بود دیگه همه کاراشون انقدر راحت پیش میره اونوقت من بخاطر یه گواهینامه لعنتی مسخره انقدر اذیت شدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گواهینامه گرفتن به این آسونیا نیست به هرکی الکی گواهینامه نمیدن

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

من به معنای واقعی کلمه سرویس شدم تا گواهی نامه گرفتم من ۱۳ بار رد شدم افسرم بام لج کرده بود همش ردم میکرد چون حاضر جوابی کرده بودم خلاصه بعد از ۱۳ بار رفتم رئیسشو پیدا کردم اشنا پیدا کردم رئیسه زنگ زد بش گف فلانی رو قبول میکنی اونم روز امتحان نفر اخر سوارم کرد با عصبانیت گف فلانی رو از کجا پیداش کردم گفتم مهر قبولی رو بزن کار دارم  

من به معنای واقعی کلمه سرویس شدم تا گواهی نامه گرفتم من ۱۳ بار رد شدم افسرم بام لج کرده بود همش ردم ...

افسر که هر ۲ هفته یه بار عوض میشه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)