2777
2789
عنوان

این حروم خور و کسی می‌شناسه قیافش آشنا نیست براتون عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتظار داری عکس خودشو گزاشته باشه عکسشم مطمئن باش فیکه

نه عکس خودشه چون این شماره ای بود که به بانک داده ما از بانک گرفتیم و اینکه از طریق اینستا فامیلیش و سرچ کردم به یکی پیام دادم گفت فامیل خیلی دور هست عکسش و دادم گفت اسمش اینه دیدم درسته 

مطمئن باش اکه کلاهبرداره عکس مال خودش نیست 

من چند سال پیش با اولین حقوقم از یه پیج اینستا برای خودم و  خواهرام لباس سفارش دادم نفرستاد وقتیم پرس و جو کردم گفت یه بار دیگه پیام بدی شماره و ادرستو بعنوان اونکاره ها پخش میکنم اسم صاحب کارتم که سرچ کردم دیدم خیلیا سرشون کلاه رفته از فتا پیگیری کردن بهشون گفتن کارتو از یه بدبخت بیچاره میخرن خودشونم ایران نیستن ظاهرا 

مطمئن باش اکه کلاهبرداره عکس مال خودش نیست من چند سال پیش با اولین حقوقم از یه پیج اینستا برای خودم ...

بی پدر مادرا. هرروز نفرین میکنم یعنی.  من از اون پول گذشتم فقط زورم میاد

حتما مبلغ سنگینی دادی آخه پول حروم خوردن داره؟تهدیدش کن شکایت می کنم بی ابروت می کنم

هم خودم دادم هم خواهرم صددرصد پول بقیه رو هم خورده

شکایت که صددرصد میکنم از اینستا هم مدرک دارم . آشنا هم داریم شکایت کنیم فقط حوصله نداشتم  ولی فردا حتما میرم پیگری میکنم

هم خودم دادم هم خواهرم صددرصد پول بقیه رو هم خوردهشکایت که صددرصد میکنم از اینستا هم مدرک دارم . آشن ...

شکایت کن تهدیدش کن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم