2777
2789
عنوان

بیاین نیتتون رو بگید✨

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 44 پست
التماس دعا دوستانبه نیت حاجت روا همگی 50 صلوات میفرستمایشااله حاجت روا بشیدزهرا هستم

مرسی گلم حاجت روابشی❤️

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@raha_goiandeh @آرزوهام3 @elsa77na به یادتونم❤️

آیت الکرسی برات میخونم عزیزه دلم....🫠مرسی از دعا های قشنگت

🥲حالم اصلا خوب نیست‌ چیز های که فکرش نمیکردم توی زندگیم اتفاق افتاد ولی با دیدن تاپیکت فهمیدم آدم های هستن که با اینکه کسی رو نمی‌شناسند اما خالصانه به یادشونن

دمت گرم

اسمم الهام از ته دلت لطفا دعاکن همه چی بخوبی درست شه زودبرات سوره نصر میخونم

برات ۲۰ صلوات میگم💚🤲🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
التماس دعا دوستانبه نیت حاجت روا همگی 50 صلوات میفرستمایشااله حاجت روا بشیدزهرا هستم

برات ۲۰ صلوات میگم🤲🏻💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
آیت الکرسی برات میخونم عزیزه دلم....🫠مرسی از دعا های قشنگت🥲حالم اصلا خوب نیست‌ چیز های که فکرش نمی ...

مرسی مهربونم وظیفمه❤️🫂

چراااااا چیزی شده فاطمه؟خوبی؟🥲

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

مرسی مهربونم وظیفمه❤️🫂چراااااا چیزی شده فاطمه؟خوبی؟🥲

فدای وجودت بشم 

همسرم میگرن گرفته بعد یه‌اکانت مشترک تلگرام داریم دیشب گفت‌نمیتونم نگاه گوشی کنم برم‌بخوابم حالا ساعت ۱ بود بعدش گفتم باشه امروز ساعت ۶ میبینم تا ساعت دو ونیم توی تلگرام بوده.....

😅سرش گرم بوده امروز عصبی شدم گفتم میخوام‌بیام رو اکانت های تلگرامت میبینم بله با دختر عموی رفیقش بگو بخند میکنه 

تازشم شماره چند تا خاله هم داشت💔

گردن هم نمیگیره میگه مال رفیقمه گفتم تو راست میگی 

فدای وجودت بشم همسرم میگرن گرفته بعد یه‌اکانت مشترک تلگرام داریم دیشب گفت‌نمیتونم نگاه گوشی کنم برم‌ ...

خدانکنه عشقم

وای الهی بمیرم،اخه مرداچرااینجورین🥲

بهش بگو ثابت کنه بهت که مال رفیقشه کم نیار فاطمه،خودتو نبازلطفاااا❤️

بااینکه نمیشناسمت و ندیدمت ولی خیلی دلم گرفت برات ازته دلم دعامیکنم همچی حل بشه و همسرت راست گفته باشه انشالله🥺

خدانکنه عشقموای الهی بمیرم،اخه مرداچرااینجورین🥲بهش بگو ثابت کنه بهت که مال رفیقشه کم نیار فاطمه،خود ...

😭تنها جایه که میتونم درد و دل کنم بهش خیلی اعتماد داشتم خیلیییی مرد خوبی بود

آدم درست هست انتخاب من درست نبود متاسفم برای خودم 

میترسم به مامان بابام بگم 

اونم کسی رو نداره فقط باباشه باباش هم از بابای من بزرگتره دلم نمیاد به اون بگم واقعا اون خیلی بهتره از همسرم مامانش هم رحمت خدا رفته خواهر برادر نداره

😭😭😭خسته‌م از دستش دلم میخواد جدا شم دلم میسوزه فقط ۱۸ سالم میکنه و این همه بلا....

😭تنها جایه که میتونم درد و دل کنم بهش خیلی اعتماد داشتم خیلیییی مرد خوبی بودآدم درست هست انتخاب من ...

ببرش مشاوره بهش بگو اگه دوستت داره واقعاااا خودشو تغییر بده:)

لطفا بخاطر حرف مردم و اینا تن نده به زندگی زوری که تااخرعمر بسوزی و بسازی به قول خودت تو فقط۱۸سالته چراباید درحق خودت ظلم کنی❤️

من نمیگم خدای نکرده همین فردا طلاق بگیر ولی قبلش کلی فکر کن همه چیز رو به سنج همه راه هارو برای خوب شدنش اگه میشه امتحان کن تا انتخاب درست داشته باشی.که اگه باهاش موندی یاخدای نکرده طلاق گرفتی پشیمون نشی دوسه سال دیگه ازانتخابت دورت بگردم🫂

اینا مشاوره های رایگانن اگه خواستی انشالله به دردت بخورهه

سایت moshaverebama

۱۴۸۰تلفنی

ببرش مشاوره بهش بگو اگه دوستت داره واقعاااا خودشو تغییر بده:)لطفا بخاطر حرف مردم و اینا تن نده به زن ...

خیلی ممنون از حرفای امیدوار کنندت بعدش گفت به خاک مادرم مال من نیست دختر عموی رفیقم بقران از من خیلی بزرگتره من براش دلار ها رو میفرستادم(کاره همسرم مربوط به رمز ارز و دلار و... هست)

🥲خیلی قسم می‌خورد اخه کلی دعوا و گریه زاری راه انداختم 

🥺🥺🥺حتما خودم نیاز دارم چون خیلی وقتها شک میکنم بهش بعدش میرم مثلا روی تمام اکانت هاش پشیمون میشم میبینم حتی آخرین بازدیدش قسمت حریم خصوصی بخش دستگاه میبینم اصلا آخرین بازدیدش به اون برنامه مال دو سه روز پیشع

خیلی ممنون از حرفای امیدوار کنندت بعدش گفت به خاک مادرم مال من نیست دختر عموی رفیقم بقران از من خیلی ...

انشالله که راست گفته دلت رو بدنکن،باگریه زاری خودتو ضعیف نشون نده مصمم و جدی باش زبونم لال اگه دوباره تکرار کرد به باباش یا خانوادت حتما بگو بدونه پشتت کسی هست

انشالله همچی درست میشه قربونت برم توکلت به خداباشه🥺🫂❤️