2777
2789

ازهفته ی ۲۰ ب بعد تااخر زایمان باید پهلو ب پهلو خوابید من ک دیگه ب معنای واقعی بریدم

چندهفتته

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

وای منم پهلوهام درد میگرفت بس که خوابیده بودم تا آخر بارداری رعایت کن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این تیکر بارداری رو چجوری گذاشتی؟!

برو رو تنظیمات نوشته داشبورد ب ترتیب مراحل داره منم اولش پیدا نمیکردم اینقدر زدم توسرش درست کردم.

چندهفتته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وای منم پهلوهام درد میگرفت بس که خوابیده بودم تا آخر بارداری رعایت کن

حالا مشکل من اینه دکتر ب من میگه ب چپ بخواب من کلااااا ب راست عادت دارم دودقیقه ب چپ میخوابم بیدارمیشم میبینم کلا ب راستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
13هفته عزیز😂😂😂😂😂😂

اوووووو حالا خیییییلی وقت داری واسه غر زدنای پهلو ب پهلو بزار شکمت بزرگ بشه اونوقت میفهمی خسته شدم ینی چی 

خخخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دقیقا منم فک میکنم رو قلبم فشاره

سخته خواهر سختتتتتت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چن هفته ای؟!

۱۷روز دیگه نی نی میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40