2777
2789

پدر مادرش خیلی خوب و با فرهنگ و بچه دوستن

ولی ی سری اخلاقای خود پسره ب دلتون نمیشینه

چکار میکنید؟

میشه ب امید تغییر اون اخلاقا وارد زندگی شد؟

یکیش اینه ک خیلی اجتماعی نیست. زیادی رکه و ...

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

رد میکنم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه تغییر بکن نیست الکی امید نداشته باش

با ننه باباشم قرار نیست زندگی کنی ک

خود پسره اصل کاریه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

اون آقا تغیراتش رو کرده که الان می‌خواد ازدواج کنه و این که به امید خوبی کسی که ممکنه هفته‌ای یه بار ببینیش با کسی که ۲۴ ساعته باهاش قراره زندگی کنی زیر یه سقف نرو.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

اول باید خودش رو انتخاب کنی و بپسندی بعد پدر ومادرش

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن