ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1459 عنوان مدرسه غیر حضوری وجود داره❓️❓️ 56 بازدید | 7 پست بچها هست واسه کسی که نمیخاد حضوری درس بخونه؟ لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم امروز | 09:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
makaronii عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5269 فکر کنم با آموزش و پرورش هماهنگ میکنند فقط امتحان هارو میرن میدن خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1459 فکر کنم با آموزش و پرورش هماهنگ میکنند فقط امتحان هارو میرن میدن چجوریه میشه توضیح بدی لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
makaronii عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5269 چجوریه میشه توضیح بدی فکر کنم با مدیر هماهنگ میکنید بعد میرید آموزش و پرورش تعهد میدید نمیرید مدرسه موقع امتحان ها میرید میدید میاید خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
mobina3380 عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1950 باید بری مدرسه بزرگسالیا از مدرسه اجازه بگیری مثل من . فقط دی میرم امتحان میدم چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1459 فکر کنم با مدیر هماهنگ میکنید بعد میرید آموزش و پرورش تعهد میدید نمیرید مدرسه موقع امتحان ها میرید م ... باید چیکار کنم برم اموزش پرورش؟ لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1459 باید بری مدرسه بزرگسالیا از مدرسه اجازه بگیری مثل من . فقط دی میرم امتحان میدم باید برم اداره؟ چیکار باید بکنم؟ شرایط،خاصی داره لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
mobina3380 عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 1950 باید برم اداره؟ چیکار باید بکنم؟ شرایط،خاصی داره با کادر مدرسه باید صحبت کنی اگر شرایط درسیت و آزمون هات خوب باشه اجازه میدن چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄