سلامم..نوزاد دوماهه دارم خوابش خیلی سبکه زود بیدار میشه و کم میخوابه خیلی وقتا هم عذر میخوام به سختی مدفوع میکنه با اینکه تقریبا مدفوعش ابکیه..میخوان به زور به بچم داروی سنتی رازیانه بدم قبلا از داروخانه گرفتیم واسش برا نفخش جواب داد فقط مواقعی که خیلی اذیت میشد و گریه میکرد بهش میدادم الان میگن بهش بده که بتونه خوب بخوابه ولی نمیخوام بدم😐بنظرتون دارم به بچم ظلم میکنم و نمیزارم خواب راحتی داشته باشه؟؟
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دختره ولی میترسم چون گفتن به هورمونها اسیب میرسونن نمیدونم بهم میریزه
اگه پسر بود که وحشتناک بودن دادنش
ولی کلا به نوزاد نده
ببرش دکتر شاید کولیک داره
قطره میده خوب میشه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
من قنداق میکنم حالا نه سنتی همون پتوی نوزادی خودش رو میزارم دستش رو صاف میکنم ی گوشه پتو رو محکم میپ ...
منم قنداقش میکنم ولی از اون سنتی ها چون خودش دوست داره..اصلا نمیتونم بازش کنم خیلی تکونمیخوره بمحض اینکه بازش کنم دستاش سریع میرن سمت صورتش و هی فشار میاره به صورتش با اینکه خوابه
فکر کنم ریفلاکسه دخترم چون موقع خواب دهنشو یحوری میکنه انگار اسید اومده دهنش
به دکتر علائمشو بگی بهت میگه دقیقا مشکلش چیه
سرخود کاری نکن