2777
2789
عنوان

از شهرم شانس نیوردم

115 بازدید | 10 پست

خب این چیهههه

لعنتی یکم برو بالا تعطیل شیم😭💔🗿

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بد تو شهر تمیز نفس میکشی؟😵‍💫😕

خیلیم تمیز بنظر نمیاد بابا🧑‍🦯‍➡️

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

وای چ ناشکری😐

خب برف بیاد حداقل که شکرگذار باشم🧑‍🦯‍➡️

تهران زندگی نکردی بفهمی حاضری هر روز بری مدرسه یا سرکار ولی تو هوا تمیز نفس بکشی

🧑‍🦯‍➡️🧑‍🦯‍➡️

خوشبه حالت 

تعطیلات به چه درد میخوره وقتی همش مریض باشی 

الان توی شهر ما فاز سوم بیمارستان مخصوص سرطانی ها رو هم راه انداختن بس که آلودگی تنفس کردیم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

وای چه هوای تمیزی به بهمن که تو شهرم تا حالا شاخص زیر ۱۰۰ ندیدم ماشاللهانگار اگزوز ماشین کار گذاشتن ...

ای بابا...به بارونی بیاد هوا بهتر شه کاش

خوشبه حالت تعطیلات به چه درد میخوره وقتی همش مریض باشی الان توی شهر ما فاز سوم بیمارستان مخصوص سرطان ...

اب وای چقدر تلخ خدا سلامتی و برگردونه بهشون🧑‍🦯‍➡️