2777
2789
عنوان

برگشت اعتماد مامانم❓

281 بازدید | 26 پست

مرسی از گزارش دهنده های عزیز که تاپیک قبلی رو ترکوندن، تو رو خدا گزارش نزنید ❌

عقدیم خونه مامان بابام هستم، چند روز پیش مامانم یه گوشی و خط مخفی از من پیدا کرد که فقط یه دوست خیلی صمیمی دختر و پارتنر سابقم این شماره دارند با هم حرف می‌زدیم خب دخترا با دوست صمیمی خیلی چیزا میگن دیگه، حالا از وقتی گوشی برداشته اولین همه پیام ها چت ها خونده عکسها گالری دیده. کلا سلب اعتماد شده. 

میگه شوهرت زود عروسی بگیره تو فقط بری خونه خونتون. خیلی سر سنگین شده باهام. 😢

چکار کنم اعتمادش برگرده❓

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اینک متاهل هستی و پارتنر سابقت شمارتو داره و شمارشو داری در کلا اشتباهه.. لطفا زندگیتو فدای ا ...

همکلاسی هستیم خب شماره همو نداشته باشیم تو گروه دانشگاه هستیم بازم

دیگه خودتو به اب و اتیش هم بکشی مثل اول نمیشه هیچ وقت شاید یکم که بگذره رفتارش خوب شه ولی خب هیچ وقت ...

خیلی ذهنیتش عوض شده خیلی ناراحتم من یه زمانی دوست پسر هم داشتم نمیزاشتم ذهنیتش خراب بشه با اینکه میدونستن ولی خب آدم به دوست خیلی صمیمی یه حرفایی میزنه که به مامانش نمیزنه دیگه یا همینکه پیام میدم اکسم باز خوبه اون چت زمان سنج داره 

اون خیلی فرق داره متاسفانه این خیانت محسوب میشه

نه خیانت نمیکنم ببین همسرم در جریان رابطه قبلی هست قبل اینکه به خواستگاریش جواب مثبت بدم بهش گفتم که دیگه حرف و حدیث باقی نمونه 

خیلی ذهنیتش عوض شده خیلی ناراحتم من یه زمانی دوست پسر هم داشتم نمیزاشتم ذهنیتش خراب بشه با اینکه مید ...

اون موقع مجرد بودی دوست پسر داشتی 

وقتی متاهلی با اکست حرف بزنی ینی خیانت

خیلی قضیه فرق میکنه 

من میخواستم دوستی و همکلاسی بودنمون حفظ بشه فقط به عنوان یه دوست خیلی بهم کمک می‌کنه ولی رابطه بیشتر خب خیانت حساب میشه منم اهلش نیستم همسرم هم با اکساش با خوبی جدا نشده آخه که بخواد برگرده 

نه خیانت نمیکنم ببین همسرم در جریان رابطه قبلی هست قبل اینکه به خواستگاریش جواب مثبت بدم بهش گفتم که ...

اگر مشکلی نداری همسرت تک تک پیاماتو ببینه و اونم مشکلی نداشته باشه با این روابطتت خیانت نیس در غیر این صورت توجیهی نداره عزیزم

همکلاسی هستیم خب شماره همو نداشته باشیم تو گروه دانشگاه هستیم بازم

هرچیزی سرجای خود تو گروه باش اما تو پیویش نرو وصحبت نکن  هم کلاسی در حد هم کلاسی ن فراتر سعی کن  رو ندی بهش سرسنگین باش... برای زندگی  خودت ارزش قائل شو

خوبه

هرچیزی سرجای خود تو گروه باش اما تو پیویش نرو وصحبت نکن هم کلاسی در حد هم کلاسی ن فراتر سعی کن رو ...

تو گروه با یه خط دیگه هستیم اونم دست خودم نیست همش پروفایلش باز میکنم عکسش نگاه میکنم 😔

من میخواستم دوستی و همکلاسی بودنمون حفظ بشه فقط به عنوان یه دوست خیلی بهم کمک می‌کنه ولی رابطه بیشتر ...

اینک کمک میکنه چون پارتنربوده قبلا اما  میتونی از یکی از همکلاسیای دخترت کمک بگیری نمیدونم حرفمو متوجه میشی یا ن  اما چون دوست داشتی نظر بقیه رو بدونی   منم نظرمو گفتم این کارت اشتباهه زندگیته... در واقع همکلاسی بنظر میرسید اما ممکنه هدف جای دیک قرار بگیره پس  دیدتو باز تر کن

خوبه

اگر مشکلی نداری همسرت تک تک پیاماتو ببینه و اونم مشکلی نداشته باشه با این روابطتت خیانت نیس در غیر ا ...

پیام های اکسم زمان‌سنج داره خدا رو شکر ولی با دوست صمیمیم نه حاضر نیستم ربطی به اعتماد نداره ها بین دو تا دختر یه سری حرفا زده میشه حتی به خواهرشون هم نمیگن