2777
2789
عنوان

چرا کسایی که تو زندگیشون با همسرشون مشکل دارن صاحب فرزند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2533 بازدید | 209 پست
و وای بحال ادمی ک بخاطر مردمی ک حاضر نیستن حتی ۵ دقیقه بچش رو نگه دارن و هزینه شو بدن ، باردار میشهم ...

این انتخاب و حق شماست همینکه به صلاح فرزندتون و آینده ش هستین یعنی بهترین تصمیم رو گرفتین. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله حق با ‌‌‌ شماست من هم خیلی دیدم. یک مورد دیدم بچه ی بیچاره با مادر بزرگ 90 ساله زندگی می‌کرد، ما ...

من انقد ازین چیزا میترسم

مادر من ۲۳ سالگیم فوت سد بخاطر همین خیلی دچار مشکل شدم.... الان حتی استرس اینو دارم که نکنه بچه دار بشم و زود بمیرم بچم بمونه🤦🏼‍♀️🥲

نمیتونم درک کنم این همه بی مسئولیتی رو البته خدا واسه هیچ کس نخواد که تو این شرایط قرار بگیره

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
میشه وجوه مختلف خانواده رو بی زحمت بفرمایید؟ به نظرتون بزرگترین تهدید برای یک جامعه، جمعیت آسیب دیده ...

یه زمانی تو دولت قبل که الآنم هر جا رو باشه تکرار میکنند حرف از آسیب‌های اجتماعی، مستضعفین و مراقبت از اینهازدند‌، آنقدری که دست آخر اومدن جلو تلویزیون، اینجا اسم نمی آرم، که بعله جهش مسکن شده و کسانی که پول تو بانک مسکن گذاشته بودن و حالا به خونه نمیرسند بروند کمیته امداد. یعنی فقط لطفاً از این کلمات معکوس استفاده نکنید

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

من انقد ازین چیزا میترسممادر من ۲۳ سالگیم فوت سد بخاطر همین خیلی دچار مشکل شدم.... الان حتی استرس ای ...

عزیزدلم خدا رحمتشون کنه ان شاء الله. نه گل من چرا باید چنین مسئله ی مشابهی برای شما پیش بیاد ♥️بعد فوت مامان شما خواست خداوند بود و اراده ی انسان دخیل نبود و اصلا هیچکس مقصر نیست. شما هم مطمئنا بهترین مامان دنیا میشین عزیزم ♥️

یه زمانی تو دولت قبل که الآنم هر جا رو باشه تکرار میکنند حرف از آسیب‌های اجتماعی، مستضعفین و مراقبت ...

ببخشید ولی اصلا حرفاتون به هم دیگه مرتبط نیست. شما لطف بفرمایید وجوه خانواده رو کاملا توضیح بدین. ما به دولت چیکار داریم 

ممنونم عزیزدلم لطف دارید شما 😘😍♥️امیدوارم که بتونم مادر خوبی بشم و ممنون از حس خوبی که بهم میدین ♥ ...

قربونت برم عزیزم نظر لطفته  

حتما خداوند هم می‌خواد شک نکنید 

شما لایق مادر شدن هستید چون آگاه هستید 😍😍😍 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
قربونت برم عزیزم نظر لطفته حتما خداوند هم می‌خواد شک نکنید شما لایق مادر شدن هستید چون آگاه هستید � ...

ان شاء الله عزیزدلم با دعای شما 😍😘❤️ممنونم برای حضور با ارزشتون دوست عزیزم ♥️😘

عزیزدلم خدا رحمتشون کنه ان شاء الله. نه گل من چرا باید چنین مسئله ی مشابهی برای شما پیش بیاد ♥️بعد ف ...

ممنونم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم