2777
2789
عنوان

ب خودمون رسیدن چقد خررررج داره

229 بازدید | 17 پست

اگه نرم سرکار نمیتونم ب خودم برسم چون هزینه ها خیلی زیاده

ویتامین ها خودش میلیونی میشه در ماه ب جز روتین و پی آر پی صورت و لوازم آرایشی بهداشتی. ماسک مو و.......... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما به خود رسیدن رو تو چی میدونین

من به شخصه به خودم میرسم ولی به خود رسیدنم، میشه باشگاه و ورزش و درست کرذن دندون و تمیز بودن ابرو و دوش روزانه و دویدن و پیاده روی و رفتن تراپیست در صورت نیاز 

نمیدونم کارم درسته یا اشتباه ولی باوجود اینکه موهام یک کم سفید هم شدن ولی رنگ نمیکنم و کاملا ساده هستم ولی همیشه انتهای موهام رو کوتاه میکنم بدون موخره باشن و روغن آرمان هم استفاده میکنم 

منم خیلی روتین پوستی هزینه میکنم

عزیزم یه سوال

ممنون میشم راهنماییم کنی. 

برای روتین پوستی اگر کرم درمانی مثلا روشن کننده بخوام بزنم ، باید قبلش سرم ابرسان بزنم یا بعد شستشو صورتم مستقیم کرم درمانی استفاده کنم ؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
عزیزم یه سوالممنون میشم راهنماییم کنی. برای روتین پوستی اگر کرم درمانی مثلا روشن کننده بخوام بزنم ، ...

نه عزیز بعدش بزن روش نه قبلش

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

حتما که نباید میلیونی خرج کنی

تو خونه هم میشه یه برنامه ی ورزشی مفید داشت

آهنگ بزار برقص شاد باش

کتاب بخون  پادکست هایی که حال تو خوب میکنه گوش بده

یه تایمی بزار با خدا حرف بزن اگ نماز نمیخونی واقعا آرامش میده صحبت با خدا

روتین پوستی تو با مایک های خونگی انجام بده

من یه زنعمو دارم هربار خیار پوست میکند پوستشو میزاشت رو صورتش خدا شاهده  پوستش از صدتا جوون شاداب تره 

با لوازم آرایش نخواب  موهاتو شب کش نبند

موقع پروییدی دمنوش و کیسه آب گرم استفاده کن

به ناخن هات خودت برس و حسابی تمیز کن زیرشو دوروبرشو و سوهان بکش اتفاقا اصلا کاشت نکن واقعا ضرره برات

به بهداشت   اونجات اهمیت بده و از ژل بهداشتی استفاده کن

کف پا  واقعا مهمه و خیلی تمیز نگهش دار و شب هاوازلین بزن نرم شه و صبح تمیز بشور چند بار کنی آینه میشه

دستاتم شب موقع خواب وازلین بزن صبح می بینی چقد لطیف شده

موقع ظرف شستن دستکش استفاده کن

بفد حمام از بادی اسپلش استفاده کن

سعی کن وقتی وارد جمع میشی عطرو اودکلن زده باشی و ...

می بینی همه ی اینا به خود رسیدنه ولی هزینه ی میلیونی هم نمیخواد  فوقش با ماخی ۲۰۰  یا ۳۰۰ می تونی به خودت برسی و یه زن شاد باشی

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻