2777
2789
عنوان

چاق کننده س یاچی

95 بازدید | 14 پست

ی مدته سیب زمینیو اب پزمیکنم بعدم با پنیر ونشاسته قاطیش میکنم و سرخ میکنم ؟ چاق میکنه ب مرور؟ صورتمم تپل شه کافیه باز😂😑 

ی ماهه میخورم فعلا نتیجه ای ندیدم:(((

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینو من یه روز بخورم 1 کیلو اضافه میکنم 😩😂

ای بابا بخدا با ماهی ی کیلو هم راضیم من😂💔

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
اره خیلی زود شکمت میاد جلو نکن

پس چیکارکنم یخورده وزن بگیرم

نشاسته میزنی سیب زمینی! زیادی هرچی توبدن تبدیل به بیماری میشه. به جایش برو متخصص تغذیه اصولی وزنت بر ...

تواینستا دیدم خیلی خوشم اومد خوشمزه س

تایم ندارم برم‌متاسفانه درگیر کنکورم شدم پوست واستخون

من استعداد چاقی دارم💔

اینم بده :(

تواینستا دیدم خیلی خوشم اومد خوشمزه ستایم ندارم برم‌متاسفانه درگیر کنکورم شدم پوست واستخون

اشکال ندارد موقتیه لاغریت. بعد کنکور دوباره چاق میشی.مواظب سلامتیت باش عزیزم 

تواینستاهرچیزی میزارن که درست نیس

اشکال ندارد موقتیه لاغریت. بعد کنکور دوباره چاق میشی.مواظب سلامتیت باش عزیزم تواینستاهرچیزی میزارن ک ...

کلا ازاولشم لاغربودم تواین دوران لاغرترم شدم خواستم مثلا ی خورده تغییرکنم

بله درست میگین ممنونم🫠🤍

پس چیکارکنم یخورده وزن بگیرم

اها نه بخور من فک کردم فقط میخای صورتت 

عالیه سیبزمینی کربوهیدرات سالم اوکیه 

سینه مرغ سرخ شده یا ابپز و تخم مرغ ابپز. 

خوردن میان وعده و زیاد کردن حجم برنج و خورشتت 

اها نه بخور من فک کردم فقط میخای صورتت عالیه سیبزمینی کربوهیدرات سالم اوکیه سینه مرغ سرخ شده یا ابپز ...

مرسیییی که وقت گذاشتی❤️