2777
2789

اگه به ی دختر ۲۹-۳۰ ساله بگن قبلن ازدواج کردی باید بهش بر بخوره؟ چه جور باید جواب بده وقتی سینگل بوده حاالام باید اینجور سوالا رو حواب بده

نه ممکنه طرف برا خواستگاری میخواد بیاد این ابتدایی ترین سوالیه که میپرسن 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد سخته جواب دادنش ولی اونا مگه کورن جامعه رو نمیبینن الان دیگه سن ازدواج بالا رفته و دخترا اول است ...

والا خیلیام میبینی زودتر ازدواج کردن فقط یک ساله انقد زندگی رو سخت نکنیم برا خودمون

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
نه ممکنه طرف برا خواستگاری میخواد بیاد این ابتدایی ترین سوالیه که میپرسن

نه عزیزم ابتدایی ترین سوال اینه که مجرد هستین؟؟ نه که بگه قبلا ازدواج کردین

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
والا خیلیام میبینی زودتر ازدواج کردن فقط یک ساله انقد زندگی رو سخت نکنیم برا خودمون

برای بعضیا سخته این سوال 

بخصوص اگه تو شهر کوچیکی ساکن باشن که همه دخترا سن پایین ازدواج میکنن 

......

یه سواله دیگه.... بستگی داره از طرف کی باشه وقتی غریبه هست و نمیدونه چرا بر بخوره اما اگه اشناست و خبر داره و برای طعنه میگه بله بر میخوره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

دیگه تو این جامعه از این سوالا زیاد میپرسن.  من خودم تا وقتی مجرد بودم همه میگفتن چرا ازدواج نمیکنی .   درسم تموم شده بود میگفتن کار پیدا نکردی؟ حالام میگن چرا بچه نمیاری!

اهمیت نده و با جدیت بگو خیر همیشه مجرد بودم

به نظر من دلیلی نداره ناراحت بشید

یه سوال ساده است.

شاید طرف نیتی داره و دور از ذهن نیست که یه خانم سی ساله مجرد تو ایران قبلا ازدواجی داشته باشه

اگر براشون مهمه خب بهتره همین اول بپرسن