2777
2789
عنوان

چهار روز از موعدم گذشته بی بی چک بزنم جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 224 پست
بی بی ندارم تو خونه از ترس اینکه وسواس نشمایشالا خدا ی پسر سالم و صالح بهتون بده و دامن همه منتظرارو ...

ممنون عزیزم ایشاالله خدا به شمام یه نینی خوشگا بده هر جنسیتی که میخوای،امروز برو بخر ،انقد عقب انداختی مطمئن باش بارداری😍😍😍

مبارک باشه گلم ایشالا حاملگی سالم.و بیخطری رو تجربه کنیراسش من دیروز بی بی زدم ی خط خیییلی کمرنگ که ...

خیلی ممنونم عزیز دلم من ی تحربه تلخ داشتم چند ماهه پیش نزدیک بود بغلش کنم اما قسمتم نشد، سهم هیچکس پیش خدا گم نمیشه ب زمانبندی خدا اعتماد داشته باش انشالله روزیت کنه، و اینبار بر منم بیاد تو اغوشم دلم بدجور شکسته💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی ممنونم عزیز دلم من ی تحربه تلخ داشتم چند ماهه پیش نزدیک بود بغلش کنم اما قسمتم نشد، سهم هیچکس پ ...

وولی اگه هاله داره کمرنگ هم باشی بارداری عکس بی بی تو بزار

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
خیلی ممنونم عزیز دلم من ی تحربه تلخ داشتم چند ماهه پیش نزدیک بود بغلش کنم اما قسمتم نشد، سهم هیچکس پ ...

اخیییی بمیرم برای دلت

میشه بپرسم چیشد؟ 

اگه ناراحت نمیشی 

اخیییی بمیرم برای دلتمیشه بپرسم چیشد؟ اگه ناراحت نمیشی

بچم دوهفته مونده ب زایمان چند ماه پیش بی دلیل ایست قلبی کرد💔

ای وای عزیزم خدا ایشلاه واست جبران میکنه خیلی ناراحت شدم بخدا

ممنونم عزیزم انشالله خدا دامنتون سبز کنه🌹بر منم اینبار یخواد دست خالی از بیمارستان بیرون نیام🥺💔

ایشلاه گلمالان بارداری؟ چند هفتته؟

من الان ۴هفته ۵روزم هروز اسپرین و انوکساپارین میزنم ۱۲دی میخوام برم سونو امیدوارم بتونم بغلش کنم چون نه به سونو نه غربالگری ب هیچی اعتماد ندارم هربار میرفتم میگفتن همه چی عالیییی نگرانی نداره اخرم اینجوری شد خدا خودش کمک کنه ب هممون

من الان ۴هفته ۵روزم هروز اسپرین و انوکساپارین میزنم ۱۲دی میخوام برم سونو امیدوارم بتونم بغلش کنم چون ...

نگران نباش امیدوارم اینو سالم بفل میگیری

اخرین پریودت کی بود منم فردا تست میزنم اگه مثبت بود چهار هفته و 7 روزمه

نگران نباش امیدوارم اینو سالم بفل میگیریاخرین پریودت کی بود منم فردا تست میزنم اگه مثبت بود چهار هفت ...

۲۳ابان ، انشالله بارداری عزبزم ی بارداری سالم من تا بغلم نگیرم باور نمیکنم ب کسی نگفتم باردارم فقط خودم و همسرم میدونیم

نگران نباش امیدوارم اینو سالم بفل میگیریاخرین پریودت کی بود منم فردا تست میزنم اگه مثبت بود چهار هفت ...

۲۳ابان ، انشالله بارداری عزبزم ی بارداری سالم من تا بغلم نگیرم باور نمیکنم ب کسی نگفتم باردارم فقط خودم و همسرم میدونیم بتا دادم ۵۵۵

۲۳ابان ، انشالله بارداری عزبزم ی بارداری سالم من تا بغلم نگیرم باور نمیکنم ب کسی نگفتم باردارم فقط خودم و همسرم میدونیم بتا دادم ۵۵۵