2777
2789
عنوان

چهار روز از موعدم گذشته بی بی چک بزنم جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 224 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشون میده؟

اره برا من دو روز بعد نشون داد.

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

بارداریت شیمیایی شده بوده عزیزم ،منم همین بودم

اره شیمیایی بود اما الان شش روز تاخیر دارم واسه اولین باره 

دیروز بی بی زدم هاله داشت که میگن مدیکور هاله الکی میندازه 

ماه های قبل ده روز قبل پری سینه درد داشتم الان هیچی 

هیچ علائمی ندارم فقط دو روز موعدم بشدت کمر درد شکم درد داشتم الانم فقط نافم میخاره خیلی 

موندم چرا اینجوری شدم

اره شیمیایی بود اما الان شش روز تاخیر دارم واسه اولین باره دیروز بی بی زدم هاله داشت که میگن مدیکور ...

حامله ای دیگه عزیزم به امید خدا،مدیکور کی گفته هاله الکی میندازه اتفاقا مدیکور خیلی دقتش بالاست،

من ۲۳بایدد پری میشدم اینماه ۲۰بی بی زدم ی خط خیلی کمرنگ افتاد بعد لکه بینی صورتی ی بار داشتم، بعد ۲۲دوباره بی بی زدم اینبار خط پرنگ بود روز موعدم ۲۳رفتم ازمایش بتا ۵۵۵بود کمردرد ی دل درد خفیف و خیلی عصبی شدم انشالله بر شماهم مثبت فردا صبح ناشتا بی بی بزن مدیکور عالیه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
فردا صبح ناشتا بی بی چک بزن ،برا منم دعا کن لطفا خدد بهم یه پسر بده

بی بی ندارم تو خونه از ترس اینکه وسواس نشم

ایشالا خدا ی پسر سالم و صالح بهتون بده و دامن همه منتظرارو سبز کنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من ۲۳بایدد پری میشدم اینماه ۲۰بی بی زدم ی خط خیلی کمرنگ افتاد بعد لکه بینی صورتی ی بار داشتم، بعد ۲۲ ...

مبارک باشه گلم ایشالا حاملگی سالم.و بیخطری رو تجربه کنی

راسش من دیروز بی بی زدم ی خط خیییلی کمرنگ که ب زور دیده میشه افتاد چهار روز تاخیر داشتم اگه بود دیگه باید پررنگ میشد